Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.

Mam ten sam problem co ma StoProCent i uwazam ze wynik mojego starcia jest niesprawiedliwy. Proszę o Np symulacje 3 mojej floty jako atakującej i 3 jako floty broniącej sie.

Hmmmm po dyskusjach z administratorem wynika i z takie starcia są losowe a jak wiec powinno się to inaczej odbywać a mianowicie mam parę rozwiązań

-losowanie nowe graczy turnieju tej fazy

- przejście obu graczy dalej i rozstawienie ich jeden od końcu drugi od początku co pokarze czy naprawdę ich floty są bdb a jeśli zostaną pokonane to nie będzie już tego problemu

-ja czuje się pokrzywdzony bo jak widać pokonałem w mojej drodze 1 gracza więcej niż wszyscy bo miałem już jedno starcie z 2 graczami a teraz następne się odbyło wiec to troszkę nie fer ze po trudniejszej drodze do celu los okazał się dla mojej floty tak okrutny i niesprawiedliwy

-jeśli taka jest sytuacja z losowaniami bo zalezy (ktora jako pierwsza wygra symulacje) nalezy popatrzec na zabawę wcześniej i spostrzec kto(już miał swoja szanse jak widać mój przeciwnik zachodził daleko np w 4 zabawie wygral dodatki) zaszedl dalej jak widac moj przeciwnik już wygrał troszkę od gry wiec dajmy trochę innych w taki sposob gdy inni gracze a nie ci sami zyskuja gra sie urozmaica

PROSZĘ O ZROZUMIENIE I PROSZĘ PRZEDE WSZYSTKIM O SYMULACJE TAK JAK NA POCZĄTKU NAPISAŁEM :)

Napisano

Taaak oczywiście, ale gdyby taka sytuacja doprowadziła do Twojego zwycięstwa to w żadnym wypadku nie pisał byś, że to nieuczciwe -.-

Przyjmij przegraną na klatę zamiast szukać jej przyczyn, bo jeszcze 100 innych uczestników się zbulwersuje i cała zabawa pójdzie się...

Jedyną uwagę bym miał, by przechodziło 2 graczy z 3 walczących.

Gdy przechodzi jeden to w kolejnej turze znowu mamy nieparzystą liczbę graczy. Gdy przejdzie 2 nie będzie takich dziwnych sytuacji.

Napisano

neril ale to losowe bylo wiec troszke sprawiedliwosci gosc wygral juz dodatki np w tamtym turnieju po za tym w nagrode ja mialem tak jak by jedna faze wiecej bo mialem 2graczy do pokonania a wy zawsze pojedynczo

Napisano

Chciałbyś SPC, chciałbyś...

Nie Tobie dane mówić mi czy mogę się wypowiadać czy nie.

Zybi, nie ma sprawiedliwości na tym świecie - lepiej dowiedzieć się tego w grze niż w realu.

Ten genialny wręcz argument, że już wcześniej wygrywał jest nawet nie śmieszny - Pudzian wygrał raz zawody w Strongmen'ach to co, w następnym nie ma prawa brać udziału?

Napisano

Setka co Ty pierniczysz...

Dam głowę, że Neriel na 100% nie pisałby takiego postu. Jest on wręcz uwłaczający przegranemu ze względów nie możności przyjęcia porażki.

Zybi spodziewasz się, że ten temat coś zmieni ? Jeżeli nie było pomyłki w przepisywaniu floty to już koniec. Nie ma bata na następne starcie a raczej być nie powinno.

Napisano

Znaczy się moja pewność?

1. Nigdy nie byłem pewny - liczyłem na to.

2. Mam łeb na karku i umiem liczyć.. jak tu nie być pewnym zwycięstwa kiedy brak silnych przeciwników jak np. paciorkowiec, Catalyst czy Leon, który już mnie miał okazję pokonać. Oczywiście można mieć pecha i trafić np. na GŚ + LM które niekiedy wygrywały z moim składem ale... następny punk.

3. Jestem mega farciarzem ;)

Dla przykładu kilka dni temu przeczytałem pierwszą lekturę od 4 lat i właśnie ta lektura była na próbnej maturze ;D

Tylko już na ten temat nic nie pisz (absolutnie nie rozkazuję Ci! ;D), bo mega offtopa walniemy i deus się pogniewa.

Na PM jak chcesz..

Napisano

Pisałem na pw, że starcia były podobne, raz wygrywałeś ty, raz vegetaaa.

Przyjąłem 5 symulacji, bo można by ich robić 100 a wynik będzie 49 - 51.

Było 3-2 dla vegety, więc to on przeszedł, pomyłki nie było, bo zawsze robiłem dwie symulacje, jeżeli wyniki były różne, to zaczynałem odliczanie i robiłem 5. Następnym razem nie korzystaj z pancerników, to wynik będzie jednostajny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.