deusx Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Dzisiaj wieczorem będzie rozdanie nagród. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Nagrody rozdane ! Nicki, które mi odrzuciło to: U2barabasz606adamus U4kamill U5szczypior Nyczu99 Jeżeli chcecie otrzymać dodatki musicie się tutaj zgłosić podając nowy nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 4 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Mowilem już ze U4 a nie U5 - dodatki wrzuc na u4 nick JestemBogiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 4 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Dzięki za nagrodę pocieszenia, przyda się. Szkoda że tak szybko odpadłem, może następnym razem będzie lepiej. Kiedy mniejwięcej następny konkurs? Bo z tego co widzę to są chyba co trzy miesiące, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Mowilem już ze U4 a nie U5 - dodatki wrzuc na u4 nick JestemBogiem. Co mówiłeś, gdzie mówiłeś, jaki jest twój wcześniejszy nick ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vegetaa Napisano 5 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Chyba jeszcze nie do konca rozdaleś nagrody Bo jeszcze ja nie otrzymalem heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 5 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Pierwsza strona - Nyczu99 (u4)- nick zmieniony na JestemBogiem, tak więc proszę o nagrodę pocieszenia na konto JestemBogiem uni4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Dodatki przyznane szczypior, nyczowi i vegecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi