Bumble Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 hmm finał i do tego zwyciestwo chyba na u5 wiec dobrze jest tylko szkoda ze sie nie sumują nagrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mściciel Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 bumble jestes zbyt pewny siebie z tym zwyciestwem na uni 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 ojtam juz jestem zwycięzcą bo udało się dosjc do finału a ja myslalem ze juz było rozegrane xd czyli i tak 2 miejsce fajne tez moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imzdx Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 No.. było fajnie, ale się skończyło, gratuluję wygranym. Tera pozostaje czekać na raporciki z walk finałowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mściciel Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 w poprzednim konkursie raporty z rw niezostaly pokazane.....bedzie teraz tak samo??? chyba lepiej jak niezostana pokazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Raporty nie zostaną udostępnione, powód jest prosty: każdy ma walczyć swoją flotą, udostępnianie raportów będzie wiązało się z "odgapianiem" floty, bez zmian jednostek, przez co w ew. następnych konkursach wiele graczy ma te same floty i żadna zabawa z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 NO WLASNIE WIEC NP KICHA NIE POWINIEN BRAC UDZIALU W NASTEPNYCH EDYCJACH BO WIDZIAL CO KTO MA PROSTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 No tak i dzięki tej wiedzy wygrywa każdy konkurs . Zasady każdego konkursu są podane wcześniej. Na dodatek nie jest to pierwsza odsłona, więc każdy może zobaczyć jak to wygląda. Pierwsze trzy edycje przebiegły jako tako, przy czwartej zaczął robić się jakiś dym, a to, co mamy tutaj teraz to jest już cyrk. Coraz więcej osób ma jakieś pretensje, składa skargi, czy zażalenia.Ludzie ... zacznijmy od tego, że to konkurs LOSOWY. Wyeliminowaliśmy na maksa motyw losowości na rzecz dobrego składu floty, jednakże nie został on całkowicie wykluczony. Stąd też wyniki mogą zaskakiwać i nigdy nie można być pewnym swojej wygranej. Druga sprawa to mój udział. Biorę udział w każdym konkursie, nie wygrałem jeszcze żadnego. Przykro mi bardzo, ale nie pozbawię się tej zabawy.Siedzę nad tym godzinami, żeby była jakaś zabawa na OGam, a Wy macie jeszcze pretensje, że chcę też się zabawić ? Jak dalej będzie można zaobserwować taką tendencję zniżkową, co do poziomu w konkursie, to przestanie on w końcu być organizowany i tyle.Nikt Wam nie karze brać w nim udziału, nikt nie zmusza, nie jest on płatny ... więc wyluzujcie trochę & have fun Dagger157 i konto_do_usuniecia dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Kicha dziwie sie dlaczego są coraz większe cyrki ?:> Prze to że Panki nie działają jak powinny i tu się zaczyna cały problem bo jak ktoś ma pecha tak jak ja w Waszych symulacjach mojej Pancerniki nie załączyły się : )Problem jest znany nie od dzisiaj ale Administrator nic w tym kierunku nie robię żeby Pacnerniki dobrze działały w starciach z LM xd A to Twojego brania udziału to zgadzam się z TB w 100% każdy ma prawo brać w tym udział : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe00 Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 A kiedy można sie spodziewać nagród pocieszenia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Kicha dziwie sie dlaczego są coraz większe cyrki ?:> Prze to że Panki nie działają jak powinny i tu się zaczyna cały problem bo jak ktoś ma pecha tak jak ja w Waszych symulacjach mojej Pancerniki nie załączyły się : )Problem jest znany nie od dzisiaj ale Administrator nic w tym kierunku nie robię żeby Pacnerniki dobrze działały w starciach z LM xd A to Twojego brania udziału to zgadzam się z TB w 100% każdy ma prawo brać w tym udział : ) Jakbyś czytał dobrze forum, to byś wiedział, że sprawdzimy pancerniki PO KONKURSIE, musi być sprawiedliwy, więc do jego zakończenia nic w silniku walk nie będzie modyfikowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Jakbyś czytał dobrze forum, to byś wiedział, że sprawdzimy pancerniki PO KONKURSIE, musi być sprawiedliwy, więc do jego zakończenia nic w silniku walk nie będzie modyfikowane. SPRAWIEDLIWY?:>jak TY możesz deusx napisać sprawiedliwy jak to jest loterie teraz ze jednemu dobrze działają pancki a drugiemu nie? to gdzie TY widzisz tu sprawiedliwość ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killermax124 Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Kiedy finał i rozdanie nagród?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe00 Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Dokładnie, kiedy rozdanie nagród pocieszenia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Dokładnie, kiedy rozdanie nagród pocieszenia ??zaraz mnie cholerach weźmie! Trudno się cofnąć o jedną stronę i sobie poczytać co do nagród! konto_do_usuniecia dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe00 Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 zaraz mnie cholerach weźmie! Trudno się cofnąć o jedną stronę i sobie poczytać co do nagród! Niech Cię trafia ... Tak trudno odpowiedzieć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ten temat powinien zostać zamknięty Pawe00 ogarnij się i czytaj jak jesteś zainteresowany a nie spamujesz, znów to samo pytanie, i pewnie oczekujesz aby Kicha odpowiedział x raz na to ... Na stronie 4wartej znajduje się odpowiedź na Twe pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Jak zamknięty? Jeszcze finału nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Jak mniemam Polskiemu chodziło o fakt zamknięcia tematu, dla zwykłych użytkowników, jedynie przykładowo po przeprowadzeniu symulacji Kicha otworzyłby sobie temat, wkleił aktualności i spowrotem zamknął go, bo fakt faktem irytujące jest to, że co chwila ludzie się pytają, tylko o to kiedy dostaną nagrodę pocieszenia. Najlepiej zrobić następną wersję konkursu bez nagród pocieszenia i wtedy obejdzie się bez głupich pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Witajcie w Naszym świecie (the world of red bull xD). Właśnie wszedłem do domu.Mam nockę do zarwania nad projektem na uczelnie, więc dzisiaj nic nie przeprowadzę. Postaram się jutro jakiś finał przeprowadzić. Nagrody będą rozdane PO ZAKOŃCZENIU KONKURSU. Pomysł z zamkniętym tematem jest bardzo trafiony, ale nie chce odbierać Wam możliwości komentowania przebiegu zabawy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Do końca tygodnia symulację zostaną zrobione razem z finałem, więc spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 29 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Z racji długiego oczekiwania, wrzucam symulacje dwóch finałów, U2 i U4.Pozostanie Nam tylko U5 i finał finałów . Finał U21 miejsce - vegetaaa (u2) - bez dodatków2 miejsce - mirai (u2)3 miejsce - Neriel (u2) Finał U31 miejsce - Winiu (u3)2 miejsce - Ruby (u3)3 miejsce - Wapus (u3) Finał U41 miejsce - Sroka (u4)2 miejsce - corleone (u4)3 miejsce - ChRoScIk (u4) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Finał U51 miejsce - M (u5)2 miejsce - Potepiony (u5)3 miejsce - Animedium (u5) Gratuluję, wielki finał już w piątek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 30 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 czegoś nie rozumiem, M z Potępionym wygrał na u5, ale w wielkim finale są razem... zrobienie symulacji u5 przed finałem, trochę popsuło zabawę w tym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skobel Napisano 30 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 taaapowinny być nowe symulacje wg uni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi