ChRoScIk Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 hehe po raz 2 pokonalem Kiche I kolejna faza przedemna ... Graty dla wszystkich ... PS. Neriel najpierw musze dojsc do tego finalu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Pierwszy raz, az do trzeciej rundy przeszedlem Juz czuje sie jakbym wygral xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 kurde, nie przeszedłem. a nagroda pocieszenia dla tych którzy odpadli w 1 i 2 rundzie jest taka sama, czy dla tych w 2 jest większa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Nagroda pocieszenia dla wszystkich jest jednakowa. Gratulacje dla zwycięzców. Kolejna symulacje będzie już jutro (zastąpię Kichę) ! Przygotować się na emocję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MastaH Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 :o to mnie pocieszyłeś no to czekamy na dzisiejsze starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Mała zmiana, dzisiaj symulację zrobi Kicha, następną (ponownie nazajutrz ! ) zrobię ja ze względu na terminy "wolnego". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Zwycięzcy fazy trzeciej:M (u5)Animedium (u5)Winiu (u3)mirai (u2)Neriel (u2)corleone (u4) -> zacięta walkaPotepiony (u5)ChRoScIk (u4)Vivaldi (u5) -> zacięta walkamimzdx (u2)vegetaaa (u2)speed (u2)Sroka (u4) Jak można zauważyć, zdecydowana większość, która odpadła była po stronie atakującej. Można zatem łatwo wysnuć wniosek, że nie jest to znowu takie duże ułatwienie .Gratuluję i zapraszam do śledzenia kolejnych faz konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 No i masz Catalyst... skąd wiedziałeś że polegniesz? To może Animedium Cie zastąpi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Jest udało się juz czuję sie zwycięzcą ze udało mi się 3 rundy przejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Neriel po prostu przeczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MastaH Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 aah porażka ale i tak dobrze mi poszło : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 heh niezle Znowu przeszedlem ... Jeszcze 1 faza i bede mogl powalczyc o 3,2 lub 1 miejsce albo 4,5,6 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imzdx Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Noo, szczerze to się nie spodziewałem że dojdę aż do tej fazy.gratuluje tym którzy są w 4-tej fazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 A przegranym można już przyznać nagrody pocieszenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 24 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Odp stronę wcześniej 7 post od góry.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Do następnej rundy przechodzą: M (u5)mirai (u2)Neriel (u2)Potepiony (u5)mimzdx (u2)vegetaaa (u2) Gratuluję, walki zaczynają być bardzo zacięte.Neriel, wygrałeś naprawdę minimalnie, potępiony - również, minimalnie.vegetaaa, ty dosłownie kilkoma stratami mniej niż obrońca (sroka) przeszedłeś dalej, speed'a oboje pokonaliście 5 do 0 (robiłem po 5 symulacji dla was).Zapowiada się dość nietypowy finał, w którym będą trzy osoby Na tym etapie gry nie wolno ujawniać swojej floty innym osobom ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 25 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Po raz kolejny w finale.. taki ze mnie ekowiec Deus, ciężko by nie wygrywać minimalnie, gdy spotykają się najlepsze składy W końcu już zaraz finał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 25 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 jest udalo się to juz jedna nagroda zapewniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Wyjaśnię dla niektórych, ja przyjąłem taktykę 5 symulacji, bo niektóre floty są tak podobne, że można by zrobić i 100 symulacji, a wynik byłby 49 - 51. Nie ma to sensu, więc po 5 symulacjach kto miał więcej wygranych przechodził dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mściciel Napisano 25 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Jak widze walka z Neriel ;/ moze sie uda wygrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 25 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No i odpadlem ... Znowu zostala mi 1 runda do finalu lecz sie nie udalo ... No i sie nie spotkamy Neriel Moze znowu zostane najlepszym graczem Uni4 Gratulacje wszystkim i powodzenia w dalszym etapie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Z tego co piszesz, Deus, wychodzi, że wygrałem dość mocno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Z tego co piszesz, Deus, wychodzi, że wygrałem dość mocno? Nie pamiętam dokładnie, wiem, że każda walka była zacięta i jeżeli ktoś przeszedł (oprócz ostatniej walki trzech osób), to albo minimalnie, ale nie dużą przewagą, czyli np.11 kkk start agresora10 kkk strat obrońcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Wyniki fazy piątej ! M (u5)Potepiony (u5)vegetaaa (u2) Kolejny raz przeszło dwóch, na trzech obrońców. Walki były zacięte, ale wyniki jednoznaczne.Gratuluję ! Kolejne fazy będą rozstrzygały finały poszczególnych Uni.Wielki finał dopiero na końcu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 26 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 No no gratulacje ... A kiedy mozna sie spodziewac tych symulacji ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi