Gość Gal Anonim Napisano 19 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Mam takie pytanie czemu mnie nie ma byłem wcześniej pokazany jako przyjęta flota a teraz mnie nie ma na u3 ??tylko na u5 ale ja nie mam konta na u3???????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 19 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 zdecyduj sie co piszesz pierw ze na u3 a potem ze nie masz konta na u3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 19 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ja mam konto na u3 tylko mówiłem że to konto 22kkk to nie moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Kolego zamęt robisz, z tego co pamiętam, zmieniałem z u3 na u5 bo miałeś problem (na mailu jest uni 3), teraz masz pretensję, że jest u5 zamiast u3... Ostatni raz to zmieniam na u3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper1 Napisano 19 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 kiedy symulacje?? 16. Nie nabijaj postów poprzez spamowanie i pisanie krótkich treści.Ostrzeżenie słowne.Deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 19 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 kiedy się spam skończy? 16. Nie nabijaj postów poprzez spamowanie i pisanie krótkich treści. ok Ostrzeżenie słowne ! chyba pisemne Deusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 19 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Dziękuję deus:))PS. nie robię zamętu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Lista osób, które dostały się do drugiej rundy kamill (u4)neonek1 (u2)M (u5)szczypior (u5)StoProCent (u5)Ruby (u3)spieriz (u5)Animedium (u5)GregoryHouse (u4)Winiu (u3)T_T (u2)Y2K (u2)mirai (u2)Wapus (u3) -> bardzo zacięta walkaxVatx (u2)Zodiac (u4)sevenload (u4)x (u5)Neriel (u2)kacper1 (u5)bmw320 (u5)sandrusia1 (u2)corleone (u4)lolcool (u2)Pawe00 (u5)-marshall- (u5)Potepiony (u5)gagnat (u2)Basior (u4)lips (u2)ChRoScIk (u4) Kicha (u2)Catalyst (u2)Razjel (u2)micks (u4)Vivaldi (u5)Karwi (u2)Paciorkowiec (u5)mimzdx (u2)cojest (u2)Brasilass (u2)slawekbest (u2)chesterone (u5)vegetaaa (u2)kamill2 (u4)Miszcz18 (u5)speed (u2)trocek (u2)Mastach (u5)CzArNoWiDz (u4)Drwal (u5)Sroka (u4)al-ja5eera (u2) (na: adamus 21.11) Gratuluję .We wtorek/środę będzie kolejna runda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 dostałem się!!! ale fajnie. gratuluje wszystkim którzy również się dostali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killermax124 Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Dziękuje i gratuluję wszystkim innym którzy się dostali. POWODZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Jeeee xd udało się ja wiedzaiłem ze tak bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MastaH Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 :o udało się myślałem że odpadnę gratki wszystkim i czekamy na kolejne starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 I znowu przegrałem Spróbuję następnym razem Zacięta walka była? Mogę wiedzieć chociaż ile strat lub zobaczyć link do starcia na pw tylko? Zależy mi na tym aby wiedzieć jak udoskonalić flotę ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotras32 Napisano 20 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ehh... ale pedaliada odpaść w pierwszej rundzie... jescze mi się nie zdażyło... ale tak to jest jak się symulacji nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Gratuluje wygranym w pierwszej fazie, przegrani niech się nie smucą, denerwują, mamy dla was nagrody pocieszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 21 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Nie myslalem, ze przejde dalej ... I spodziewalem sie ze walka z harunia33 bedzie zacieta ... No coz 2 runda z Kicha wiec chyba odpadne Ostatnio sie udalo z Nim wygrac hehe Gratulacje wszystkim ... I powodzenia dalej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Nie myslalem, ze przejde dalej ... I spodziewalem sie ze walka z harunia33 bedzie zacieta ... No coz 2 runda z Kicha wiec chyba odpadne Ostatnio sie udalo z Nim wygrac hehe Gratulacje wszystkim ... I powodzenia dalej ... Gratuluje godny przeciwnik chciałbym zobaczyć symulację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Dzisiaj następna runda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Dzisiaj następna runda? No miala byc do srodyzobaczymy czy Kicha sie wyrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Kolejna grupa szczęśliwców, która przechodzi do trzeciej fazy Naszej zabawy: kamill (u4)M (u5)Ruby (u3)Animedium (u5)Winiu (u3)Y2K (u2)mirai (u2)Zodiac (u4)sevenload (u4)Neriel (u2)sandrusia1 (u2)corleone (u4)Pawe00 (u5)Potepiony (u5)Basior (u4)ChRoScIk (u4)Catalyst (u2)Vivaldi (u5)Karwi (u2)mimzdx (u2)slawekbest (u2)vegetaaa (u2)kamill2 (u4)speed (u2)Mastach (u5)Sroka (u4) Jak widać, kolejny raz się mój nikczemny plan nie powiódł ;(.Kolejna faza w okolicach piątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killermax124 Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Jaka jest nagroda pocieszenia?? bo widać pierwszą rundę przeszzłem ale drugiej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 5 zł w dodatkach Nagrody zostaną rozdane po zakończeniu konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Coś czuję, że spotkam się w finale z ChRoScIk lub Catalyst @DOWNTrzeba odróżniać przeczucie od pewności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Nie bądź taki pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MastaH Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 :O znowu przeszedłem jestem zaskoczony wcześniej w 1 rundzie odpadłem widać trochę poszperania w symulacjach pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi