Tarn-vedra Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 co tu dużo pisać zadania są dość ciekawe i niektóre trudne lecz dwa ostatnia co najmniej głupie raz że praktycznie nie do osiągnięcia a dwa zadanie 500 k trytu kończy nasza przygodę z zadaniami czy nie można by w porę pokonywanych lvl zadań dokładać ich przecież zyski z nich nie muszą być jakieś kolosalne ale przynajmniej jest jakiś cel i chęci może i temat był ale cóż ryzyko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Jeżeli masz propozycję kolejnych zadań (po 500k trytu) to czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarn-vedra Napisano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 wiekszy % zniszczenia floty jednorazowo zacheci do stawiania i latania postawienie odpowiednio duzego bunkra rozwalenie odpowiedniego bunkra zrobienie duzej ilosci ekspedycji wynonaj przechwyt ACS nie wiem skasuj wszystkie kolonie zacznij od nowa lepiej cos robic niz nic hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Czekamy na konkretne propozycję, takich j/w mamy milion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarn-vedra Napisano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 postaram sie cos przygotować ale zawsze lepszy ten mi;lion niz te 2 ostatnie zadania poza tym nikt nie mowil ze zadania za każdym razem musza przynasic korzyści czasem warto może stracic to ma byc wyzwanie w koncu to zadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falstaff Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Uzyskaj % z jednego ataku co najmniej 500.000.000, bez użycia ACS i straty jakiegokolwiek statku podczas starcia. Coś w tym stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 zadanie 62.Niech suma wszystkich Elektrowni Słonecznych z wszystkich planet wyniesie przynajmniej 1200 (1,2k) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 To zadanie jest śmiesznie proste.Trochę surki, trochę klikania i po robocie.To ma być zadanie następujące po zbieraniu 500k trytu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 To zadanie jest śmiesznie proste.Trochę surki, trochę klikania i po robocie.To ma być zadanie następujące po zbieraniu 500k trytu? Proste?Może i proste, ale można chyba na palcach jednej reki policzyć graczy którzy to mają. Poza tym, nie wiem, czy takie proste. Są gracze, którym może najzwyczajniej brakować miejsca, więc rozbudowa terraformerem się kłania.Po drugie, zyskują inni gracze. Zniknie przynajmniej część planet bez prądu.Po trzecie, takiego zadania nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Nigdzie nie pisałem, że takie zadanie już było... co to niby za argument Tym aby zniknęły planety bez zasilania już się zajmuję. Niestety sam wiesz w jakim tempie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killermax124 Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 A może rozwiń na wszystkich 21 planetach eko powyżej 70 lvl kopalni , albo rozwiń na co najmniej 5 księżycach stacje oraz falangę na 19 lvl. Moje propozycje zadań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`NX Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Skasuj wszystkie kolonie jest dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killermax124 Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Tak ciekawe czy byś to zrobił bo ja na pewno nie. Tyle rozbudowy na marne nie wspomnę o czasie i punktach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarn-vedra Napisano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 a co ja mam powiedzieć ale fakt faktem przydało by sie kilka zadań ja jeszcze tydzień i stoje na trycie a co potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killermax124 Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 mówię wywalić kilka np 10 trudnych zadań niewiem np na 21 planetach kopalnie powyżej 70 lvl , Badania bojowe na 30 lvl , zbudować 100 mld Gwiazd Śmierci , albo zrobić tech. szpiegowską i komputerową na 35 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 100.000.000.000 Gwiazd Śmierci..?425.000.000.000.000.000 deuteru. Dość mocno wątpię, że ktokolwiek by kiedyś zrobił to zadanie.Może zadanie, żeby złapać zawrócone stacjonuj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killermax124 Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 I oto chodzi trudne do wykonania jak uzbierać 500 tyś trytu długo zajmie więc chyba dobrze ale to co proponujesz też jest okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 100.000.000.000 Gwiazd Śmierci..?425.000.000.000.000.000 deuteru. Dość mocno wątpię, że ktokolwiek by kiedyś zrobił to zadanie.Może zadanie, żeby złapać zawrócone stacjonuj? i o to chodzi, żeby zadania długo trwały teraz są nowe i po miesiącu, dwóch niektórzy już nie mają co robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Tylko, że na to zadanie by się zbierało kilka lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 100.000.000.000 gwiazd to wynik mało realny w najbliższych latach.Złapać zawrócone stacjonuj jest teoretycznie łatwym zadaniem, jednak praktycznie nie do zrobienia w skrypcie. Bo nawet jak się zrobi, to wystarczy, że kolega wyślę zawrócone stacjonuj, które zdejmiemy. Raport nie określa z jakiej misji flota wracała (o ile w ogóle na niej było), więc taka opcja to zmiany w wielu plikach. To zadanie jest raczej na początek, mało płatne, bo po prostu można tutaj lekko oszukiwać, php nigdy nie będzie wiedziało, czy to faktyczna akcja czy sztuczna. Wbrew pozorom trudno jest coś sensownego dalej wymyślić, może coś z badaniami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Uzyskaj 10 ataków których % debrisu osiągnie minimum 100000000 w ciągu 24h. Tylko jedno starcie będzie zaliczane z tym samym graczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Tak trochę nie w temacie, ale jak Deusx napisałeś o badaniach, to coś mi sie skojarzyło.Grałem kiedyś na serwie, na którym każdy lvl Tech. Laserowej podnosił siłę ognia bombowca. Tech. jonowa dawała spadek ceny krążka o 5% na każdy lvl. Może by u nas pomyśleć o takim zastosowaniu tych przecież niewykorzystywanych technologii? No i żeby nie uciekać za bardzo od tematu, to może po 30lvl tych technologii do zadania? Tylko bezproduktywnie, to szkoda ich robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Leon, fajny pomysł ale to by była ogromna praca. Pociągło by to za sobą wielką reakcję łańcuchową wzorów itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Mi się wydaje, że za duże różnice by się porobiły. Ktoś ma 2 techy słabsze to już ma ciężej, dołożysz do tego inne badania i ma jeszcze gorzej. Lepiej je wykorzystać w jakiś zupełnie nowy sposób niż przypisywać im właściwości innych badań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 12 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 zadania z badaniami nie są specjalnie trudne, wymagają tylko dużo czasu. Chyba że jakieś zadanko na ST zrobić, albo na kilka RW powyżej określonego progu w ciągu X czasu. Jeśli się nie zdąży, to zadanie się powtarza, czas i procenty z RW są naliczane od nowa (oczywiście tylko do tego jednego zadania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi