Chesiu91 Napisano 28 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Temat został stworzony do konwersacji na temat turnieju. Od razu odpowiem dlaczego jednak bez ankiety wybrałem tysiąca: *Jeżeli zgłosi się sporo uczestników to Deusx będzie patrzył bardziej przychylnie na projekty w przyszłości (pan 358 czy co tam wybierzecie)*W pana i inne gry ciężko nadzorować grę dlatego lepiej zacząć od małej górki.*Tysiąc zmusza da myślenia i jest dość przyjemną grą. Wszelkie sugestie,pytania,zażalenia proszę pisać w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 1 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Czy będą dopuszczalne tzw: "bomby"Osobiście uważam, że nie powinno być tej opcji, gdyż psują one całą zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Aż myślałam, że w regulaminie coś znajdę. No ale nie ma. Chester szefie jak z tymi bombami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 4 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Podbijam temat i ponawiam pytanie dotyczące "bomb". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuz Napisano 15 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Napiszę jakie pasują mi godziny.Poniedziałek, Środa godziny:17-21Wtorek, Czwartek, Piątek godziny:18:30-21Sobota, Niedziela brak godzin, inne plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 15 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Co z tymi bombami będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 16 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Ktoś raczy odpowiedzieć czy będą Bomby??JEstem zdecydowanym przeciwnikiem tego udziwnienia dlatego chciałby uzyskać wreszcie odpowiedź na zadane 1 listopada ptanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Proponuje wam całkowicie wykluczyć bomby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 17 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Popieram Deusa Dobrze mówi, polać Mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe00 Napisano 17 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Popieram przedmówców, i sugeruję rozgrywanie turnieju tak koło godziny 20. I jeszcze jedna sugestia. Fajnie by było zagrać w szachy, to gra umysłowa, i z całą pewnością nie było by przypadkowych zwycięzców. To oczywiscie sugestia na przyszłość. I jeszcze jedno pytanko, w jakim czasie pojawi sie rozpiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 17 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 I jeszcze jedna sugestia. Fajnie by było zagrać w szachy, to gra umysłowa, i z całą pewnością nie było by przypadkowych zwycięzców. Popieram w 100% Ja się z chęcią na szachy zgłoszę. Pawe00, może zagramy? Szkoda tylko, że mnie nie nauczyli grać w tysiąca to bym się zapisał i nie wiem co to są te "bomby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 21 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 BOMB nie będzie Co do reszty , teraz trwa konkurs w złomowanie , termin jeszcze muszę ustalić z kichą i przy okazji zapytać najt czy się też zgodzi pomóc do tego i owego , jutro albo w środę dam rozpiskę co i jak. A PUKI CO LETS PARTY ROCK TONIGHT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi