Chesiu91 Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Temat został stworzony do konwersacji na temat turnieju. Od razu odpowiem dlaczego jednak bez ankiety wybrałem tysiąca: *Jeżeli zgłosi się sporo uczestników to Deusx będzie patrzył bardziej przychylnie na projekty w przyszłości (pan 358 czy co tam wybierzecie)*W pana i inne gry ciężko nadzorować grę dlatego lepiej zacząć od małej górki.*Tysiąc zmusza da myślenia i jest dość przyjemną grą. Wszelkie sugestie,pytania,zażalenia proszę pisać w tym temacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarolRadom Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Czy będą dopuszczalne tzw: "bomby"Osobiście uważam, że nie powinno być tej opcji, gdyż psują one całą zabawę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Aż myślałam, że w regulaminie coś znajdę. No ale nie ma. Chester szefie jak z tymi bombami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarolRadom Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Podbijam temat i ponawiam pytanie dotyczące "bomb". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skuz Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Napiszę jakie pasują mi godziny.Poniedziałek, Środa godziny:17-21Wtorek, Czwartek, Piątek godziny:18:30-21Sobota, Niedziela brak godzin, inne plany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harunia33 Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Co z tymi bombami będzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarolRadom Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Ktoś raczy odpowiedzieć czy będą Bomby??JEstem zdecydowanym przeciwnikiem tego udziwnienia dlatego chciałby uzyskać wreszcie odpowiedź na zadane 1 listopada ptanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Proponuje wam całkowicie wykluczyć bomby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarolRadom Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Popieram Deusa Dobrze mówi, polać Mu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawe00 Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Popieram przedmówców, i sugeruję rozgrywanie turnieju tak koło godziny 20. I jeszcze jedna sugestia. Fajnie by było zagrać w szachy, to gra umysłowa, i z całą pewnością nie było by przypadkowych zwycięzców. To oczywiscie sugestia na przyszłość. I jeszcze jedno pytanko, w jakim czasie pojawi sie rozpiska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagger157 Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 I jeszcze jedna sugestia. Fajnie by było zagrać w szachy, to gra umysłowa, i z całą pewnością nie było by przypadkowych zwycięzców. Popieram w 100% Ja się z chęcią na szachy zgłoszę. Pawe00, może zagramy? Szkoda tylko, że mnie nie nauczyli grać w tysiąca to bym się zapisał i nie wiem co to są te "bomby" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chesiu91 Posted November 21, 2011 Author Report Share Posted November 21, 2011 BOMB nie będzie Co do reszty , teraz trwa konkurs w złomowanie , termin jeszcze muszę ustalić z kichą i przy okazji zapytać najt czy się też zgodzi pomóc do tego i owego , jutro albo w środę dam rozpiskę co i jak. A PUKI CO LETS PARTY ROCK TONIGHT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts