dybos Napisano 13 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Dobra ja się nie znam... nie wiem to jest tylko propozycja młodego gracza która ma zostać skorygowana i poprawiona przez doświadczonych "wyjadaczy" ogam ja tam się nie narzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Oj to wybacz ja nie pomogę xDNie widzi mi się takie nawet minimalnie skomplikowane liczenie punktów.. Sprawdzi się w przypadku kilku graczy ale na niższych TOP może to wyglądać zupełnie inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 przecież on liczy ilość floty, a nie pkt za flotę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dybos Napisano 14 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Nio niestety kolejny argument i prośba o wprowadzenie czegokolwiek. Czy top 1 ma przyjemność rozwalenia 6kk ow wysyłając 80kk auror? bo ja tu sensu nie widze surki za te ow mu się w 10 minut robi... chyba tylko po to żeby powiedzieć "Masz cieniasie lepiej przestań grać bo i tak mnie nie dogonisz hahaha" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi