dybos Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Witam. Mam pewien problem. Otóż ostatnio przechodząc do zakładki zadanie( byłem przy misji z kopalniami na poziomy kolo 60) nagle zadania zaczęły mi się pojawiać od nowa. kliknąłem kilka razy myślałem że sie uspokoi że to chwilowy bład. doszło mi do zadania z demontownią, po czym zadania kompletnie się zwiesiły. w zakładce jest tylko cały czas wyświetlany napis zadanie wykonane. Prosze o pomoc EDIT: nie wazne problem sam ustąpił. do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiabelTasmanski Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 No to mój post już również nie potrzebny.. Dla innych:Resetowane są zadania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Poczytałbyś forum byś wiedział - są nowe zadania i było o tym mówione od tygodni.Zadania się nie zwiesiły tylko każde kolejne zadanie masz od razu wykonane i dlatego właśnie taki napis się wyświetla. Przyklikaj z 10-30x i dojdziesz do niewykonanego jeszcze zadania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumble Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 EE kolego moze po prostu wykonane masz juz kryteria do danych zadań a jak bys wczesniej chcoiaz raz zaglądnol na forum wiedziałbyś ze zadania sa w wersji beta te co robiłes wczesniej a teraz od 1 wrzesnia w nocnych godzinach został wprowadzone nowe juz stale zadania wiec nie masz żadnego blędu A my zgrani w jedej minucie 3 posty xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
dybos Posted September 2, 2011 Author Report Share Posted September 2, 2011 Faktycznie przepraszam wszystkich za zamieszanie. czytam forum ale zapomniałem o tym. dzięki za tak szybką odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts