Gość skobel Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2011 za co to ostrzeżenie?? Tylko swoja opinię wyraziłem.... nikomu, nie ubliżyłem to jakas zemsta na eko czy co ? flociarze maja czym zabrac surowce a eko ??? czyj to pomysl sie pytam ! //warn za brak kultury LIMIT EDITIONS
deusx Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2011 Warn nie jest za ubliżanie tylko za brak kultury.
mirai Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2011 Nie obraź się deus, ale pomimo tego że post skobel'a nic do dyskusji nie wniósł, był głupi i infantylny, to nie widzę w nim oznak braku kultury... właśnie... osobistej?
deusx Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2011 czyj to pomysl sie pytam ! Te zdanie jest arogancje, arogancja w tym przypadku jest brakiem kultury. Wymieniłeś wyżej kilka innych powodów, dla których powinien dostać (i dostał) ostrzeżenie. Wolę użyć pojęcia kultura, które jest szersze.
Gość skobel Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2011 Te zdanie jest arogancje, arogancja w tym przypadku jest brakiem kultury. Wymieniłeś wyżej kilka innych powodów, dla których powinien dostać (i dostał) ostrzeżenie. Wolę użyć pojęcia kultura, które jest szersze. gracze = gra, gra = sie Typamiętaj o tymnawet z nami nie uzgodniłeś zmian
Neriel Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2011 Administrator może co najwyżej wysłuchać sprzeciwów i skarg ale na pewno nie ma obowiązku pytać graczy o pozwolenie na modyfikację własnej gry.
Gość skobel Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2011 a jak sprzeciw to strzeżenie...nie mydl oczówdo takich zmian jest dział 'pomysły'
Kicha Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2011 skobel przeczytaj sobie tą stronę -> http://forum.ogam.online/?/topic/5269-kasacja-banku/page__st__20A najlepiej cały temat jak masz czas. Jest dział 'Pomysły'Jest wprowadzona opcjaByła rozmowa na ten temat Więc wszystkie Twoje wymagania zostały spełnione.A teraz przestańmy tutaj siać o/t, bo temat dotyczy warna, a nie banku.
Gość skobel Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2011 dobrze, nie dopatrzyłem - ale link w temacie zamieszczony powinien być - pomysł głęboko zakopany, a sonda bardziej na sprzeciw jednak ostrzeżenie mam
faziee Napisano 13 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpnia 2011 Skobel skoro masz grać całe zycie tutaj eko to nie lepiej w sapera poklikac? Ja niewiem jak mozna siedziec i klikac w budynki... Dobrze ze BANK jest teraz zamkniety!
Rekomendowane odpowiedzi