Guest skobel Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 za co to ostrzeżenie?? Tylko swoja opinię wyraziłem.... nikomu, nie ubliżyłem to jakas zemsta na eko czy co ? flociarze maja czym zabrac surowce a eko ??? czyj to pomysl sie pytam ! //warn za brak kultury LIMIT EDITIONS Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Warn nie jest za ubliżanie tylko za brak kultury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirai Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Nie obraź się deus, ale pomimo tego że post skobel'a nic do dyskusji nie wniósł, był głupi i infantylny, to nie widzę w nim oznak braku kultury... właśnie... osobistej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 czyj to pomysl sie pytam ! Te zdanie jest arogancje, arogancja w tym przypadku jest brakiem kultury. Wymieniłeś wyżej kilka innych powodów, dla których powinien dostać (i dostał) ostrzeżenie. Wolę użyć pojęcia kultura, które jest szersze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest skobel Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Te zdanie jest arogancje, arogancja w tym przypadku jest brakiem kultury. Wymieniłeś wyżej kilka innych powodów, dla których powinien dostać (i dostał) ostrzeżenie. Wolę użyć pojęcia kultura, które jest szersze. gracze = gra, gra = sie Typamiętaj o tymnawet z nami nie uzgodniłeś zmian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Administrator może co najwyżej wysłuchać sprzeciwów i skarg ale na pewno nie ma obowiązku pytać graczy o pozwolenie na modyfikację własnej gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest skobel Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 a jak sprzeciw to strzeżenie...nie mydl oczówdo takich zmian jest dział 'pomysły' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 skobel przeczytaj sobie tą stronę -> http://forum.ogam.online/?/topic/5269-kasacja-banku/page__st__20A najlepiej cały temat jak masz czas. Jest dział 'Pomysły'Jest wprowadzona opcjaByła rozmowa na ten temat Więc wszystkie Twoje wymagania zostały spełnione.A teraz przestańmy tutaj siać o/t, bo temat dotyczy warna, a nie banku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest skobel Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 dobrze, nie dopatrzyłem - ale link w temacie zamieszczony powinien być - pomysł głęboko zakopany, a sonda bardziej na sprzeciw jednak ostrzeżenie mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
faziee Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Skobel skoro masz grać całe zycie tutaj eko to nie lepiej w sapera poklikac? Ja niewiem jak mozna siedziec i klikac w budynki... Dobrze ze BANK jest teraz zamkniety! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts