Gość skobel Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 za co to ostrzeżenie?? Tylko swoja opinię wyraziłem.... nikomu, nie ubliżyłem to jakas zemsta na eko czy co ? flociarze maja czym zabrac surowce a eko ??? czyj to pomysl sie pytam ! //warn za brak kultury LIMIT EDITIONS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Warn nie jest za ubliżanie tylko za brak kultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Nie obraź się deus, ale pomimo tego że post skobel'a nic do dyskusji nie wniósł, był głupi i infantylny, to nie widzę w nim oznak braku kultury... właśnie... osobistej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 czyj to pomysl sie pytam ! Te zdanie jest arogancje, arogancja w tym przypadku jest brakiem kultury. Wymieniłeś wyżej kilka innych powodów, dla których powinien dostać (i dostał) ostrzeżenie. Wolę użyć pojęcia kultura, które jest szersze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skobel Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Te zdanie jest arogancje, arogancja w tym przypadku jest brakiem kultury. Wymieniłeś wyżej kilka innych powodów, dla których powinien dostać (i dostał) ostrzeżenie. Wolę użyć pojęcia kultura, które jest szersze. gracze = gra, gra = sie Typamiętaj o tymnawet z nami nie uzgodniłeś zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Administrator może co najwyżej wysłuchać sprzeciwów i skarg ale na pewno nie ma obowiązku pytać graczy o pozwolenie na modyfikację własnej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skobel Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 a jak sprzeciw to strzeżenie...nie mydl oczówdo takich zmian jest dział 'pomysły' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 skobel przeczytaj sobie tą stronę -> http://forum.ogam.online/?/topic/5269-kasacja-banku/page__st__20A najlepiej cały temat jak masz czas. Jest dział 'Pomysły'Jest wprowadzona opcjaByła rozmowa na ten temat Więc wszystkie Twoje wymagania zostały spełnione.A teraz przestańmy tutaj siać o/t, bo temat dotyczy warna, a nie banku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skobel Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 dobrze, nie dopatrzyłem - ale link w temacie zamieszczony powinien być - pomysł głęboko zakopany, a sonda bardziej na sprzeciw jednak ostrzeżenie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 13 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Skobel skoro masz grać całe zycie tutaj eko to nie lepiej w sapera poklikac? Ja niewiem jak mozna siedziec i klikac w budynki... Dobrze ze BANK jest teraz zamkniety! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi