Goldi Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 siemka. mam pytanko dotyczące wzorów na nowe ekspedycje, mianowicie czy zostały one już wprowadzone do gry i działają ?bo temat gdzieś poruszany był, ale nie wiem czy poszło to dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Nadal nie wprowadzone - administrator ma problemy z internetem (neostrada się obija, bo zarezerwowali sobie 20 dni na podłączenie)Póki co czekamy też na rozwiązania innych problemów, bo temat spalania ma tu w pewnej części znaczenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
easy Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Nadal nie wprowadzone - administrator ma problemy z internetem ... a gdyby tak dalo sie spieniezyc moja dzisiejsza nagrode...? Porosze tez mpaska, pewnie sie dorzuci - to nie cale dwie paki... Przekarzemy ja Deusowi, by wsadzil komu trzeba w kieszen, co by przyspieszyc ten jego dostep do sieci Pewnie wiecej bedzie z tego pozytku niz z niejednego konkursu ...pomozemy Wam z tymi ekspedycjami Skuzi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts