Goldi Napisano 1 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 siemka. mam pytanko dotyczące wzorów na nowe ekspedycje, mianowicie czy zostały one już wprowadzone do gry i działają ?bo temat gdzieś poruszany był, ale nie wiem czy poszło to dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 1 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Nadal nie wprowadzone - administrator ma problemy z internetem (neostrada się obija, bo zarezerwowali sobie 20 dni na podłączenie)Póki co czekamy też na rozwiązania innych problemów, bo temat spalania ma tu w pewnej części znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easy Napisano 1 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Nadal nie wprowadzone - administrator ma problemy z internetem ... a gdyby tak dalo sie spieniezyc moja dzisiejsza nagrode...? Porosze tez mpaska, pewnie sie dorzuci - to nie cale dwie paki... Przekarzemy ja Deusowi, by wsadzil komu trzeba w kieszen, co by przyspieszyc ten jego dostep do sieci Pewnie wiecej bedzie z tego pozytku niz z niejednego konkursu ...pomozemy Wam z tymi ekspedycjami Skuzi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi