Turi Napisano 30 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Wczoraj byłem zalogowany i nagle atak.Próbowałem uciec ale wyskakiwało mi brak deuteru.Miałem deuter w postaci 1mld.Jak to możliwe że nie mogłem uciec i przez to flotę straciłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 1 mld to wcale nie jest dużo, znam floty, które biorą po 1 bld. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 no tak ale miałem na moonie 1 mld więc paliwo miałem aby zlecieć na planetę z moona a wyskakiwało mi że nie mam deuteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 30 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Hmm a może po prostu nie mieśćiło ci się na statkach tyle ile było potrzebne . W co oczywiście wątpie ale wszystko jest możlwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 mieściło się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 30 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Mi na u4 tez taki błąd czasem wyskakuje z brakiem dexu a mam go pod dostatkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 30 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 niestety to prawda z tym bledempare razy zdarzyło mi sie takie cos na u5 mysle ze zwrot floty powinien byc dla gracza, skoro to nie jego wina ze flote stracił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 30 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 witam na u 3 tez wystepuje ten problem mianowicie mialem 1.000.000.000 reckow, i 9 bln paliwa próbowalem wyslac na 2 moona - jakies 50 us dalej po zaladowaniu wszystkich surowców wyskakiwał komunikat, a jak leciałem bez surowców było ok podejrzewam że problem z ładownością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzy12345 Napisano 30 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 witam na u 3 tez wystepuje ten problem mianowicie mialem 1.000.000.000 reckow, i 9 bln paliwa próbowalem wyslac na 2 moona - jakies 50 us dalej po zaladowaniu wszystkich surowców wyskakiwał komunikat, a jak leciałem bez surowców było ok podejrzewam że problem z ładownością Dokłądnie, wystarczyło zmnieszyć ilosć paliwa nawet o 1k, i można było polecieć, niestety, zacziłem to 5 sekund za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Zwrot floty będzie, mam rozumieć, że błąd ten pojawia się tylko gdy załadujemy deuter na statki opcją "MAX" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 30 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 takwtedy sie pojawiaale niezawsze, tylko co jakis czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Dziwne... no nic, przejrzę pliki odpowiedzialne za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 30 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Przed chwilka znowu mialem ten problem lot kosztowal 161 kkk deu i tyle wyskoczyło ze mi brakujemimo ze na moonie mialem 550kkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y2K Napisano 1 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 ten sam błąd też miałem jak chciałem wysłać flotę na własne PZ , max ładowności i wyskakuje brak paliwa :P Tylko na moonie coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 ojjj bład dalej nienaprawiony...a wrecz pojawia sie czesciej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xcool Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 błąd wystopił tez u mnie niby tylko raz jakis tydzien temu ale warto by zając sie tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Warto dodać jeszcze taką kwestię...Ślesz recki na pz z podglądu galaktyki, koszt lotu wklepanego ręcznie to jest 10 mld deu, na moonie jest 20 mld deu... wyskakuje błąd w związku ze zbyt małą ilością deu, a jak ręcznie się puszcza to jest ok. Jest to 1 przypadek który miałem, później wszystko było okJednakże warto na to też zwrócić uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Jest to błąd zmiennej, js narzuca ograniczenie. Zrobię to w ten sposób, że po js php ponownie to przeliczy, i jeżeli będzie deuter na statu a nie będzie do lotu, to php weźmie sobie brakującą sumę ze statku (i da komunikat). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 UP bo dalej to wyskakuje Niewiem Deusx czy to naprawiales czy nie... ale jesli tak to CI sie to nieudało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Nie poprawiałem, czekam wciąż aż mi stałe łącze podłączą do mieszkania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y2K Napisano 31 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 BŁĄD DALEJ WYSTĘPUJE, próbowałem wysłać flotę z moona na transportuj na planetę jeżeli załaduję all surowce nie wyślę floty bo brakuje paliwa, a deu 800 mld na moonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietro Napisano 31 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Brakuj paliwa : 11.670.906 wyskakuje mi taka informacja za kazdym razem jak chce wyslac flote razem z surkamiobojetnie czy na stacjonuj czy na PZ zglaszalem juz tem problem na PW i odpisano mi ze jest naprawiony, ale w dalszym ciagu istniejenie mozna po prostu zrobic FSawpisywanie ilosci deu recznie nic nie dajemozna oczywiscie wyslac bez surkow a pozostalosci wplacic do banku tylko kazda wplata to min 10% straty surkownawet jak chce zrobic FSa na pol godziny to za kazdym razem bede musial ta sama czynnosc robic ??wpalacac i wyplacac tracac za kazdym razem 10% ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi