mirai Napisano 2 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Chodzi o to, że wg opisu jak 1 i 2 miejsce uni 5 nie dostaje nagrody za top3 uni, to te nagrody przechodzą na 4 i 5 miejsce uni5. Tak wynika z opisu, jeżeli nie tak chcieliście to ok, wasz konkurs, chciałem tylko się spytać czy to nieporozumienie czy zamierzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 teraz nawet to już nie 9 a 12 bo przecież:4 unie x 3 graczy mirai, dobrze że zwróciłeś na to uwagę - ja byłam tylko ''wykonawcą'' symulacji, co do Finałów unii i tego zapisu niech wypowie się Kicha lub deus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 2 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Dodatkowe nagrody są dla trzech najlepszych osób z danego Uni. Jeżeli ktoś wygrał konkurs (przez to rozumiem miejsce na podium) to oznacza, że jest najlepszy na swoim Uni. Nie można go wówczas pominąć . Dlatego jest taki zapis, jaki przedstawiła Night. Jeżeli jest to niezrozumiale zapisane w regulaminie konkursu to przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Wygrane będą przyznane 5 sierpnia. Do 4 sierpnia mamy czas, aby zmienić uniwersum lub konto, na które ma zostać przyznana nagroda. Jeżeli chcesz dokonać zmiany wyślij wiadomość na zabawawzlomowanie@gmail.com podając dokładne dane zgłosiłem się z kontaxx (u2) zająłem 2 miejsce w kategorii 3 najlepszych na uniwersum 3Nagrodę chciałbym przenieść na konto yy uniwersum 4. Jedno konto może zostać nagrodzone maksymalnie raz w tym konkursie, więc nie dopuszczalna jest sytuacja, gdzie kilka graczy przeniesie nagrodę na jedno konto. Przypominam, że nie można również dzielić nagrody na różne konta, nagroda będzie przyznana w całości na jedno konto. Jeżeli do 4 sierpnia nie zgłosisz zmiany otrzymania nagrody będzie ona przyznana na login i uni zgłoszenia do konkursu. Laureaci, którzy mogą zarządzać swoją nagrodą: 1 MIEJSCE KV (5) 450 PLN W DODATKACH2 MIEJSCE Y2K (2) 250 PLN W DODATKACH3 MIEJSCE Rzeba (5) 100 PLN W DODATKACHU2Neriel 30 PLN W DODATKACHmirai 30 PLN W DODATKACHU3LEON 30 PLN W DODATKACHKanah 30 PLN W DODATKACHSousuke_Sagara 30 PLN W DODATKACHU4ChRoScIk 30 PLN W DODATKACHZgrywus 30 PLN W DODATKACHuper 30 PLN W DODATKACHU5Vegetaa 30 PLN W DODATKACH Nagrody upominku nie można przenosićWszyscy niewymienieni w powyższej liście 5 PLN W DODATKACH Nagrody na uni 5 są dzielone /2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodi Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 to, że ktoś zajął miejsce na finałowym podium nie oznacza, że musi być najlepszy w swoim Uni, walki odbywały się w systemie pucharowym, więc teoretycznie skład gracza X, który był silniejszy np. od składu gracza z drugiego i trzeciego miejsca (dla przypomnienia i gratuluje Y2K lub Rzezba) mógł odpaść już w pierwszej rundzie po potyczce z KV. Taka sytuacja mogła zdarzyć się również wśród graczy z różnych Uni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Będą wrzucone symulacje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek04 Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Gratki dla zwycięzców i kiedy beda raporty z walk ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 zgadzam sie z Brodi A tak w ogole to ta faza finalowa na poszczegolnym uni strasznie nie sprawiedliwwa. Albo zle opisana. Nie widac kto z kim walczyl, nie widac strat. poprostu pozycje podane. Jesli nie problem to prosze o rozpisanie kto z kim walczyl I jaka iloscia strat przegral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Z zapisu finału wynika to: KV vs Y2K Agresor stracił 14.333.512.623.000 jednostek.Obrońca stracił 19.208.995.827.000 jednostek. KV vs Rzezba Agresor stracił 14.229.192.382.000 jednostek.Obrońca stracił 21.220.943.116.000 jednostek. Y2K vs Rzezba Agresor stracił 12.651.411.833.000 jednostekObrońca stracił 22.459.838.400.000 jednostek. Jak naprawdę się walki odbyły nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Nie widac kto z kim walczyl, nie widac strat. poprostu pozycje podane. Jesli nie problem to prosze o rozpisanie kto z kim walczyl I jaka iloscia strat przegral Zgodze sie A raportow z walk NIE bedzie ! Bo floty kazdego sa tajemnica Wystarczy, ze jest podane kto ile stracil ... Acha kiedy mozna spodziewac sie nagrod ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 5 sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 4 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Nie mogłem niestety na bieżąco śledzić konkursu, ale zadowolony jestem. Chyba 4 miejsce uzyskałem (najgorsze z możliwych) ale jak na pyskatego nowicjusza, to całkiem niezły wynik. Gratuluję zwycięzcom i dziękuję wszystkim za super zabawę. Do zobaczenia w przyszłych edycjach. Podrasuję se lekko flotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper1 Napisano 4 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 brałem udział w tym konkursie pod nikiem czarek (uni 5)zmieniłem na kacper1 jak cobo ponć mają być też nagrody pocieszenia wieć informuje tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skobel Napisano 5 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 właśnie, co z nagrodami pocieszenia już piąty sierpnia jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 5 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 No i z nagrodami za poszczegolne miejsce Juz mamy 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 No... coś się spóźniają ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonkers Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Myślę, że nagrody pojawią się dopiero jutro, bo sobota dla niektórych też jest jeszcze dniem pracującym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y2K Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 1 MIEJSCE KV (5) 450 PLN W DODATKACH2 MIEJSCE Y2K (2) 250 PLN W DODATKACH3 MIEJSCE Rzeba (5) 100 PLN W DODATKACH Y2K[uNI2} dodatki które zostały mi przyznane : Wiadomości: 0Dodatki: 80 Trochę brakuje :P EDIT:Wszystko naprawione, dziękuję bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skobel Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 a ja nic nie dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 1 MIEJSCE KV (5) 450 PLN W DODATKACH2 MIEJSCE Y2K (2) 250 PLN W DODATKACH3 MIEJSCE Rzeba (5) 100 PLN W DODATKACH Y2K[uNI2} dodatki które zostały mi przyznane : Wiadomości: 0Dodatki: 80 Trochę brakuje :P Poprawione, sory.Nagrody i upominki rozdane, przepraszam za opóźnienie 24h. Gracze:RzebaZgrywusAgentB-marshall- Proszeni są o podanie aktualnych nicków w tym temacie wraz z uniwersum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skobel Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Poprawione, sory.Nagrody i upominki rozdane, przepraszam za opóźnienie 24h. raczej nie do konca moze zapomniales o niektorych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper1 Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 ja też nic nie dostałem chodź brałem udział??w konkursie miałem nik czarek (uni 5)teraz mam kacper1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skobel Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Nagrody pocieszeniaSymboliczna nagroda czeka każdego, kto odważy się przystąpić do turnieju !zasady i nagrody - link mialo byc i nie ma no tak, ci co nie wygrali sie nie licza..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 skobel, ale nie musisz z częstotliwością 1h pisać tego samego w kółko - rozumiem, że możesz być poirytowany ale bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skobel Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) ciekawe czy Ty byś była zadowolona z powodu 48 godzinnego opóźnienia.... (na ta chwile) pskażdy się wściekał, że czeka na skład flot do turnieju innych graczy, więc ja się niecierpliwie z powodu braku przyznania nagród Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez skobel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi