-NightGhoust- Napisano 29 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Proszę, udowodnij nam, że to Kicha pierwsza wysłała swoją flotę. Kicha wysłał swój skład 11 lipca Slodas - 19 lipiec wie, że dla Ciebie to nie dowód bo musiałbyś wejść na firmowego maila i sprawdzić to naocznie ale mam nadzieję, ze Slodas potwierdzi datę wysłania swojej floty juz zabieram się za symulacje - do 2h wrzucę Wam wyniki EDIT by Kicha: Do Twojej wstawki dwa posty wyżej, mnie obchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 29 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Nikt nie odpowiedzial na moje pytanie wiec spytam jeszcze raz : Night, Kicha lub deusx czy w tej edycji konkursu beda rowniez przeprowadzane walki graczy tych samych uni (tak jak w poprzedniej edycji ...) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 29 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Nikt nie odpowiedział, bo odpowiedź na to pytanie jest w opisie poprzedniego tematu.Tak, wszystko jest tak samo, jak było wcześniej. Będą walki o podium dla każdego Uni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonkers Napisano 29 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 -NightGhost- nie miałem zamiaru Cię urazić, tylko wyraziłem swoją opinię na ten temat. Rozumiem, że pracujecie, ale to całe czekanie przez po kilka dni tak się odbija na nas graczach Jeśli uraziłem Cię to szczerze przepraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 29 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 mam dziwny problem z edycją pierwszego posta więc wklejam wyniki tutaj i prośba Kicha do Ciebie abyś zrobił edycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 29 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Night nie pamiętasz Naszej rozmowy ? Inaczej to miało wyglądać.Ja to miałem przecież wygrać . Chociaż jak tak patrzę to jest jeszcze szansa na drugie, albo trzecie miejsce na U2 ;>. Tylko się tam postaraj ! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 29 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 ja odleciałam to Ty musisz razem ze mną jak zbieramy laury to razem - sprawiedliwość musi być na tym świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Ta też poległem.. cały team poległ... coś tu śmierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 29 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Ostatni raz daliśmy kobiecie prowadzić ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 29 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 już widzę ten ruch na Forum jak Team wygrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Heh, tak daleko team zaszedł i wszyscy odpadli Powoli dopinamy końca konkursu. Już niebawem kolejne wyniki, śledźcie na bieżąco ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 30 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Hehe nie spodziewalem sie ze z kicha wygram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 30 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 A ja sie nie spodziewalem, ze az tak daleko zajde ... Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 30 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 LEON, LEON, LEON ! Wygraj konkurs i zacznij latać na tym uni. :] Zgrywusa na 2 miejscu obstawiałem, ale widzę za szybko się spotkał z LEONEM :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easy Napisano 30 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Czy z trojki graczy w starciu KV vs Vegetaa vs Rzezba, do dalszego etapu przechodzi dwoch, tak jak mialo to miejsce do tej pory?W jaki sposob rozegrany zostanie final, czy tak jak ostatnio trzy osoby i kazdy walczy z kazdym? Powodzenia wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 30 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 KV vs Vegetaa vs Rzezba !Jaram się :> A jakby przechodziła jedna osoba to cud miód i żelki ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vegetaa Napisano 30 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 KV vs Vegetaa vs Rzezba najlepiej jakby przechodzilo 2 jak bylo zawsze Powodzenia wszystkim Kiedy można się spodziewać rozegrania 4 fazy ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Zrobię Wam jeszcze dziś tą rundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 30 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 No to byla moja ostatnia faza Bo teraz odpadne ... Ale i tak daleko zaszlem ... Gratulacje wszystkim sie naleza ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vegetaa Napisano 30 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 co tam z tymi wynikami dzisiaj;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 co tam z tymi wynikami dzisiaj;p nie rozumiem pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 30 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 To jest inna wersja pytania - kiedy będzie wynik następnej fazy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 mogę zrobić jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 30 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 -NG- potrzymaj ich dłużej w niepewności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 30 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Fajnie Moze byc juz dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi