deusx Napisano 10 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Przechodzimy do drugiego etapu Naszego konkursu.Etap ten to nic innego jak podanie swojego składu floty, którą chcemy wystartować w konkursie.Podanie należy wysłać tylko i wyłącznie na wskazany niżej adres. Składy podane gdzie indziej nie będą brane pod uwagę. Wzór zgłoszenia floty :Adres e-mail: zabawawzlomowanie@gmail.comTytuł maila: Deusx (u2)Treść e-maila:Okręt Wojenny 250.000 (250000) (koniecznie przepisujemy bez kropek, odstępów itd).Pancernik 124.500 (124500) Tylko wiadomości napisane w stylu podanym wyżej będą rozpatrywane. Wszelkie inne będą dostawały negatywne odpowiedzi. Przypominam również, że wartość floty musi zmieścić się w granicach 9,5 bln - 10 bln w przeliczeniu na deuter. Termin składania swoich składów: 20.07.2011 23:59 W przypadku zaakceptowania składu, nick osoby będzie pogrubiony na harmonogramie.W przypadku odrzucenia składu floty należy nie odpowiadać na maila tylko ponownie wysłać swój skład. Faza pierwsza: Kicha (u2) vd Jaro (u5)zdzisLG (u5) vs IDE_po_CIEBIE (u5)Mastach (u5) vs LEON (u3)harunia33 (u2) vs Sousuke_Sagara (u3)Raidy (u2) vs Kanah (u3)Neriel (u2) vs kinio (u3)RockHorn (u2) vs SOPRANO (u5)slawekbest (u2) vs RUBY (u3)Brodi (u2) vs KV (u5)mirai (u2) vs jax1 (u2)sandrusia1 (u2) vs css (u3)Gawron32 (u2) vs SithGrom (u4)Dymek (u3) vs Ritter (u2)mlody1910 (u2) Sybirak (u4)-NightGhoust- (u4) vs PACYFIKATOR (u2)AgentB (u2) vs MANIO (u3)Dunstun (u2) vs Chesterone (u5)GrAnT (u3) vs Karwi (u2)browar (u3) vs Y2K (u2)neonek1 (u2) vs olimp (u4)matik3652 (u2) vs -marshall- (u5)maciej (u2) vs ToTylkoJa (u4)gluttony (u4) vs czarek (u5)bubu70 (u2) vs IwillNeverForget (TakSobieKlikam) (u5)TraTra2020 (u2) vs Zorg (u4)ChRoScIk (u4) vs Bluelord (u5)Slodas9 (u4) vs Dagger157 (u5)uper (u4) vs Vegetaa (u5)larch (u4) vs marek04 (u5)ppp (u4) vs gizmo23 (u5)xcool (u4) vs MrWho (u5)nemes(u4) vs bumble (u5)Zgrywus (u4) vs Normans (u5) Bonkers (u4) vs ryko (u5) tassadar (u4) vs zubr26 (u5)Rzezba (u5) vs konserwator (u5)polskopolski (Kochamprincess) (u5) vs biohazard (u5)Cieryk (u4) vs Man_of_Sorrows (u5)Goatee (u4) vs helios (u5)Ozik98 (u5) vs marcel (u5)siudek (u5) vs repartee (u4)Sunqe (u5) Suprice (u5) Soyer (u5) vs Sonea (u5)lamal (u4) vs Winiu (u5) vs ja5ir (u5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Kolejna porcja składów została zaakceptowana.Mamy już 6 pełnych par . Kilka uwag do Was:- jeżeli wysłaliście swój skład, nie jesteście pogrubieni oraz nie dostaliście żadnego @ zwrotnego - wyślijcie swój skład jeszcze raz- jeżeli nie było żadnych aktualizacji - nie wysyłajcie swojego składu ponownie !- nazwa maila ma zawierać WASZ NICK oraz WASZE UNIWERSUM, a nie to, podane w przykładzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Mógłbyś to kolorować może jakoś bo ja np nie jestem pewny czy jest to pogrubienie w moim nicku czy nie. Byłoby to bardziej czytelne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Na każdym stylu znajdującym się na forum widać znaczącą różnicę między tym, a tym.Może masz za małą rozdzielczość ustawioną (chociaż jak sprawdzałem to musiałaby być naprawdę mała) i zatracają się różnice ?Skład Twojej floty został zaakceptowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 13 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Kolejne nicki pogrubione.Proszę się sprężyć i jak najszybciej wysłać te floty, a nie czekać do ostatniej chwili, żeby potem nie było pretensji do Nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai Napisano 14 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Za długi dałeś deadline i ludzie się lenią. Jakby był 2 dni a nie 10 to by wszyscy odrazu wysylali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MastaH Napisano 14 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dokładnie proponuje skrócić czas do 16.07,Ponieważ to czekanie boli :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 14 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Wszystkie poprawne składy, które został wysłane są zaakceptowane. Czekamy jeszcze na połowę graczy, więc proszę się sprężyć.Czas jest zapewne taki długi, gdyż mamy wakacje, nie wszyscy siedzą non stop przed komputerem. Niemniej jednak sprzyja to niestety tym, którzy czekają ze swoim składam do ostatniej minuty. Kolejna porcja dobrych rad:- PRZYPOMINAM, że 10 bln to jest 10.000.000.000.000- proszę w podaniach nie pisać jednostek statków posługując się k, czy kk (np. 10kk OW). Jest wzór i to jego trzeba się trzymać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 14 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Mogłeś dać w temacie link do kalkulatora - tam akurat jest podane dokładnie ile zer oznacza jaką liczbę. Ja do czekania już się przyzwyczaiłem Sam sobie luźno poczekałem z wysłaniem składu do wczoraj ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 14 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 kicha, jeżeli wpiszę 10kk ow i w nawiasie (10000000) to tego też nie przyjmiecie? edit: widzę że jestem pogrubiony, więc przyjmujecie sam sobie odpowiedziałem pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Głównie chodzi o to w nawiasie, aby dane do symulatora szybko były wpisywane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgrywuss Napisano 15 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Wysyłałem wczoraj e-mail z moim składem floty mogli byście to w miare szybko zaktualizować ? jutro wyjeżdżam na wakacje i nie bede miał jak ewentualnie wysłać powtórnej wiadomości z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 15 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Aktualizacja zrobiona. Tym razem chyba dwa, czy trzy składy zostały zaakceptowane. Cała reszta odrzucona przez lenistwo osób, które składy zgłaszają <_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 15 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 kolejna aktualizacja za nami i doszła kolejna kompletna para Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goatee Napisano 16 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Może dalibyście kalkulator. Wtedy pewnie większość flot byłaby zaakceptowana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgrywuss Napisano 16 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Dzięki temu że nie ma kalkulatora to niektórzy będą mieli okazje by nauczyć się liczyć to nic trudnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 16 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Jest kalkulator, a że nikt nie wpadł na jakże skomplikowany pomysł aby wpisać w wyszukiwarkę forum "Kalkulator" to ich problem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 16 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 kolejna aktualizacja listy flot PROSZĘ WAS - ZANIM WYŚLECIE MAILA PRZELICZCIE RAZ JESZCZE SKŁADzdarzają się floty warte 1/4 tego co powinny łącznie zaakceptowanych flot - 49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 18 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 18 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 kolejne składy doliczone w sumie zaakceptowanych flot : 52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek04 Napisano 19 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 wysłane Zasady konkursu: 1. W konkursie może wziąć udział każdy gracz. Jedyne wymaganie to konto w grze. W przypadku posiadania kont na więcej niż jednym uniwersum, udział może wziąć tylko jednym kontem. a niektozy maja jedno konto na uni4 a drugie na uni 5 tylko pod inna nazwa i juz moga brac udział w konkursie z dwoma kontami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 19 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Sam dałeś cytat z odpowiedzią na swoje pytanie........W przypadku posiadania kont na więcej niż jednym uniwersum, udział może wziąć tylko jednym kontem. @DOWNNajwyraźniej nikt mu tego nie wykrył i nie udowodnił.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek04 Napisano 19 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 no to Soyer z uni 5 to xcool i jakos ma dwa konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 19 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Xcool ? Akurat te konto posiadam ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xcool Napisano 19 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 ze co soyer to ja powiadasz dawno juz tam nie gram kolego moze wróce narazie czas mi nie pozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi