Skocz do zawartości

Czy jesteś przeciwny surowcom za dodatki i przyłączysz się do protestu?  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś przeciwny surowcom za dodatki i przyłączysz się do protestu?

• tak
      78
    • nie
      10
    • za późno już wysłałem przelew
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na początek chciało by się rzec... nie o "takom unii walczyliśmy " niczym Ferdynand kiepski.

Do rzeczy, zapewniano nas iż na u 5 nie będzie surowców za dodatki. nie było przez kilka dni... Ludzie kupili geologa prowizję w banku znieśli... wszystko ładnie smsy leciały strumieniem. jednakże gdzieś tam na górze okazało się iż za słabo.

Powstała kolejna unii służąca nie do pokazywania umiejętności a jedynie zasobności portfela. Gdy to czytacie pewnie kilku już wykradło rodzicom piny do kart i tookeny do bankowości internetowej inni lecą do kiosku po doładowania....

Świetna zabawa... dla króli smsów.

Proponuję wyrazić sprzeciw, każdy kto jest przeciwny dodatkom w tej formie powinien tak jak ja włączyć urlop ... np dziś o 16 wszyscy odpalamy urlop. a królowie smsów niechaj sobie grają. między sobą pojedynek bogatych dzieci oglądaliśmy na 3 poprzednich serwerach sam wierzyłem iż będzie inaczej...

DEUS to nie jest oczernianie administracji więc mam nadzieje iż nie dostanę bana, jednak coś nam obiecałeś. My gracze uwierzyliśmy a jednak słowa nie dotrzymałeś...

Kto popiera akcję proszę włączcie urlop w kupie siła

1 gracz nic nie da 2 też ale jak 200 osób włączy urlop może to zmusi do refleksji czy to ma sens....

Gość Nyczu99
Napisano

Powtórze jeszcze raz - obiecanki cacanki. Szkoda że 3 miechy przed uni pisałeś Deusx że bez dodatków, a po 2 tygodniach i tak je wprowadziłeś. Po co te gierki pytam? Mogłeś mówić wprost i nikt nie miałby pretensji.

Napisano

To nie pomoże, deus przywykł ze w jego super pro ogam gra po 20 aktywnych graczy na uni, wiec to samo pośmiewisko chce zrobić z u5.

Co do tematu to popieram

Napisano

Obiecałem, że jak będzie kasa to nie będzie surowców.

Obecnie uni przestało był opłacalne więc co da protest ? Usunąć surowce i razem z tym uni ? Ja też był wolał mieć milion graczy, w sklepie tylko geologa 10 i 20%, to wtedy by się do drugiej grupy podatkowej trafiało i wszystkim było by fajnie.

Protestem była zakładka sponsorzy, nikt się nią nie zainteresował, nawet się nikt nie zapytał po co powstała.

Napisano

Powtórze jeszcze raz - obiecanki cacanki. Szkoda że 3 miechy przed uni pisałeś Deusx że bez dodatków, a po 2 tygodniach i tak je wprowadziłeś. Po co te gierki pytam? Mogłeś mówić wprost i nikt nie miałby pretensji.

Nyczu jak nie wiadomo o co biega to.... sam Wiesz :)

Na ciul te dodatki. Przyłączam się do protestu. Tu chodziło o zabawę a teraz z zabawy nici...

Niech żyją LAMY i NOOBY !!!

Pozdro :)

Napisano

Deusx a nie wystarczyło by konto pro za powiedzmy 8 zł miesięcznie? a na nim Handlarz i demontownia które nie byłyby dostępne na zwykłym koncie?

8x 200 = 1600 zł miesięcznie. a myśłę iż większość osób przystała by na takie rozwiązanie.

BTW możesz zawsze dodać reklamy itp jest wiele sposobów. Ty zaś wybrałeś najłatwiejszy szkoda bo naprawdę dobra robota jeśli chodzi o grę... ale... no właśnie ... żegnam wszystkich znajomych i do zobaczenia kiedyś tam...

gdzieś tam...

na jakimś serwerze bez dodatków

Głos na nie pewnie od deusa xD

Pozdro miło było i dziękuje wszystkim za grę

Napisano

Jesli server przestaje byc oplacalny proponuje podniesc cene geologa i prowizje np 3-krotnie, tylko nie ta flota za surowce, jakbys mogl zawies na razie to bo niektorzy pewnie juz sa w drodze po karty do telefonow ...

Napisano

tez jestem za i zalaczam urlop zal tylko ze czlowiek stracil duzo czasu na klikanie zeby miec dobre top a tu koles zaklada konto 1 dzien 10 esow i jest top 1 he he he pomysl  z handlarzem i,z demontownia jako konto pro na 1 miesiac  barzodobry

Napisano

Nie chce mi sie wierzyc ze zabraklo pieniedzy poniewaz popytalem 20 osob ile wyslali sms i po ile po zsumowaniu tej kwoty wyszlo 185zl liczac bez Vat:)Nie liczac tych osob ktorych nie mam na gg i ktorych albo nie pytalem lub nieudzielili mi odpowiedzi.Kto mi nie udzielil odp niech napisze w tym temacie i doda do tej kwoty swoje 3grosze:)

Pozdrawiam Arsey

Juz 190 zl i 21 osob

kolejne podlicznie 195zl i 22 osoby

Napisano

Zapomniałeś do swoich rachunków dodać - 60% prowizji dla partnera, -18 % podatku.

Pierwsze 3 dni były nad programowe jeżeli chodzi o dochód, aktualne dni były krytyczne, początek zawsze jest fajny, potem połowa odchodzi bo złom itd, połowa ma wykupione już pakiety na długi czas, wniosek samemu można wysunąć, koszt utrzymania są + - takie:

miesięczne

800 serwer

200 oprogramowanie

150 seo (ostatnio zaczęte, efekty będą myślę niebawem)

150 reklama

roczne

kilka mniejszych serwerow - 150

serwer home (forum, strona glowna) 350

domena 100 pln

różne:

skrypty pod zamówienie (zazwyczaj co dwa miesiące) ok. 300 pln

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.