Arsey Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Uniwersum 5 mialo byc bez dodatkow.Kto mnie popiera niech da + lub niech to zkomentuje albo w ankiecie zaglosuje Marian325 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Tylko ... czemu ma to służyć ? Twoja ankieta nic tutaj nie wskóra, nie ma też większego sensu trzymać tego w tym dziale.Przenoszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRUZE Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 a było tak fajnie bez surki za dodatki ..... no nic wracam na u4 kto chce konto na u5 pisać na PW.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nyczu99 Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Po raz kolejny stracicie wielką ilość graczy ... Szkoda że Deusx wyznaje zasade obiecanki-cacanki. Marian325 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian325 Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 zgadzam się miało być bez dodatków jeszcze wczoraj czy tam przed wczoraj zapewniali o tym że nie ma być dodatków ,a dziś czary mary hokus pokus i dodatki nagle ;/ eehhh pomijam fakt że nie są jeszcze proporcjonalne do pkt za sms Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRUZE Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 a ja jeszcze nie skumałem tematu i kliknąłem tak....ja jestem PRZECIW dodatkom na uni5. Głosuję na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razjel Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 ej ej .. a czy ktokolwiek pisal ze u5 całkowicie bez dodatkow ? nie ma dodatkow na obrone flote i surke ... wielki + dla u5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suprice Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Administracja naprawdę teraz z dobrej strony się nie pokazała, postanowiłem grać na tym uni ponieważ nie można było kupić surkę za dodatki, teraz zastanowię się czy grać tu bo takie rzeczy nie zachęcają ludzi tym bardziej że było obiecywanie ze nie będzie można kupić surki http://forum.ogam.online/?/topic/5841-sklep-na-uni5/ @ /\ ten temat chyba był żartem Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlito Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Dokładnie uni 5 miało sie grać ze sklepem w wersji bez floty obrony i surki za dodatki choć jedno mogłoby być takie skoro 2 3 i 4 jest już takie jakie jest to po co robić kolejnego golema na glinianych nogach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razjel Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Uni 5 ma byc bez dodatkow ! pozwole w tej chwili zacytować sobie deusa . : Pisałem o tym 100 razy. -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Widzę, że wiele osób zapomniało o tym -> http://forum.ogam.online/?/topic/4947-uniwersum-5-1-czerwca/page__view__findpost__p__50855 Do puki nasza sytuacja finansowa będzie OK, a na razie jest, stać nas na porządny serwer oraz jakąś reklamę itd. to surowców nie będzie można kupować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
browar Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Kicha jakaś reklame?? nie widze ani banerów ani reklam w TV ulotki też mi nie dali więc pytam jaka ta reklama?? rolfmeparole 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Na reklamę w tv trzeba mieć budżet rzędu 500.000 zł.Bannery są różnie rozmieszczane, obecnie przez ad kontekst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KANAH Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Widzę, że wiele osób zapomniało o tym -> http://forum.ogam.online/?/topic/4947-uniwersum-5-1-czerwca/page__view__findpost__p__50855 Do puki nasza sytuacja finansowa będzie OK, a na razie jest, stać nas na porządny serwer oraz jakąś reklamę itd. to surowców nie będzie można kupować.No to widzę że dwa tygodnie sytuacja pozwalała grać bez dodatków. Ciekawe tylko jak bez uni 5 dotąd serwer się utrzymał? Deusx dobrze wie że teraz na początku tego uni może naj wiecej kasy wyciągnąć z gry więc zdziwiłbym się gdyby dodatków nie wprowadził. Serwer i bez tego z innych uni by się utrzymał lecz to jest firma nastawiona na zysk, wiec czemu się dziwicie? Jeśli się dziwicie to znaczy że jesteście nierozumni . Wy chcielibyście prowadzić coś tylko charytatywnie? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nyczu99 Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Deusx to zaciskamy pasa i zbieramy 500 k na reklamę w tv, najlepiej w polsacie gdy jest reklama w czasie filmu XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts