HEROS Napisano 23 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Deus ja nie dostałem nagrody :/mój nick Pacyfikator uni 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Przepraszam, pomyliłeś mi się z paciorkowcem. Nagroda dodana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorola_e398 Napisano 23 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Linki z walk nie działają;/Poprawcie to oki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirKnurg Napisano 23 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 600 dodatków tylko za to że 5 minut się pobawiłem excelowym kalkulatorem i zgłosiłem flotę.Dziwny jest ten kraj i ludzie...wszyscy biadolą jak to źle jest a tu ktoś rozdaje 10 zł praktycznie za nic z szansą na dużo więcej a zgłasza się ledwo 80 osób...podczas gdy na samym U4 każdego dnia siedzi po 150+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 23 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 No cóż.. ja 5 lat temu też na forum nie zaglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 23 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Motorola linki nie działają i działać nie będą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi