Skocz do zawartości

[U2] Recycling in Progress [RIP] vs Aeon Empire [AE]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana.

Recycling in Progress [RIP] vs Aeon Empire [AE]

2.Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z data i strona, po której się opowiadają: [w przypadku braku takowych pole pozostanie puste]

3.System liczenia:

procentowy

4.Warunki zakończenia wojny: [można wybrać jedna lub obie opcje, jednak w tym wypadku granica końcową jest warunek, który zostanie spełniony jako pierwszy]

Wojna zakończy się gdy upłynie okres 30 dni od czasu rozpoczęcia wojny.

5.Minimalny próg raportów liczących się do wojny jest ustalany przez sojusz przed przystąpieniem do działań wojennych i musi znaleźć się w deklaracji wypowiedzenia wojny.

Minimalne RW od 5.000.000 %

Licza sie tylko walki, w ktorych kazdy agresor i kazdy obronca uczestnicza w wojnie.

6.Sojusz któremu wypowiedziano się wojnę nie musi akceptować tego faktu.

Wojna rozpocznie się dokładnie 18 lutego 2011 o godzinie 24:00, strona druga zostanie poinformowana o wojnie w grze dzisiaj przed godziną 00:00

Powodem wojny jest oczywiście nieustanna walka pomiędzy graczami z sojuszy uczestniczących w wojnie. Wcześniejsza wojna nie była równa przeciwko Templars, więc połączyliśmy siły i chcemy pokazać jak mało „ potęga” AE znaczy na tym uni. Chłopaki mają zapasy, ale my pokażemy, że też potrafimy zaskoczyć ich niezmiernie. Panowanie AE dobiega końca, kwestia tylko czasu kiedy to nastanie.Staniecie się farmą, dla nas i graczy top 200-500 !

Wygrają "naj" - lepsi !

Napisano

Szybka odpowiedź,

tylko oznajmię że liczba członków AE w dniu jutrzejszym zostaje zredukowana do 4 lub 5ciu. AE zmienia nazwę na AEI (Aeon Industries) i przechodzi w stan bierny, ekowy. Spowodowane jest to obrzydzeniem do tej gry, krecikowym zagraniom fluksa i brakiem czasu. Jednocześnie nie przyjmuję wojny.

Panowanie AE sie skończyło. Miłej zabawy RIP'y.

Napisano

Heh to se moment wybraliście :D A brzmicie jakbyśmy kiedykolwiek naprawdę coś znaczyli byli źli niedobrzy i krzywdę komuś robili <_ ehh moje biedne moony src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_beksa.gif" alt=";("> Cóż za miesiąc je postawie bo wcześniej niema co :P

Napisano

Uciekanie przed wojnaą, zmienicie nazwe to zmienimy w temacie też :)

Proszę sobie zmieniajcie, wojna i tak jest odrzucona mamy do tego prawo:) Powody podane.

Prosze deusa o rozwinięcie i poprawy punktu regulaminu tak by był zrozumiały dla wszystkich:

6.Sojusz któremu wypowiedziano się wojnę nie musi akceptować tego faktu.

A - sojusz atakowany ma prawo nie zaakceptować wojny

B - sojusz atakowany nie może odmówić wojny

(Które?)

Nie uciekamy, zamysł był taki od jakiegoś czasu, wasz były krecik fluksa moze potwierdzić.

Napisano

Z tego co wiem wojny nie mozna odrzucić :D Wojna wypowiedziana raz nie może sie zakończyć w tej samej chwili. Polska zaatakowana we Wrześniu '39 roku przez Niemcy odrzuciła wojnę ?

Poza tym AE pokazuje jakimi są lamkami :P

Czekamy na RW :D

Napisano

W chwili obecnej AE ma dwóch graczy w top 100 za flotę. Oznacza to, że jakiś % do wojny można nabić, jednakże jeżeli to się zmieni i w chwili rozpoczęcia wojny gracze AE zdemontują się wojna nie będzie miała sensu.

Napisano

Kicha ale podpowiedzieć mogłeś im na pw choć z drugiej strony nie ma w regulaminie wzmianki że sojusze biorące udział w wojnie powinny mieć flote a co do RH i jego śmiesznej wypowiedzi że to przypomnij sobie jakie punkty podałeś wypowiadając wojne Templars ! jednym z nich było że sojusz : 6.Sojusz któremu wypowiedziano się wojnę nie musi akceptować tego faktu także w tym miejscu my robimy to samo a czy wy będziecie latali flotami czy też nie to już wasza a nie nasza sprawa !

ps. nie życze sobie komentarzy tego typu :[/color]

Spowodowane jest to obrzydzeniem do tej gry, krecikowym zagraniom fluksa i brakiem czasu. Jednocześnie nie przyjmuję wojny.

nie ja wam wprowadziłem kreta , wy go tam poprostu mieliście a ja sie nikogo nigdy o żadne info nie prosiłem

nie zapomnij rockhorn że to właśnie wy okazaliście się oszustami i krętaczami i jestem przekonany że jakby deusx czytał te wszystkie posty i chciałby być uczciwy to przynajmniej trzy osoby z was dostałyby za ten przekręt dożywotniego bana .

Napisano

zgadza się na poprzednim koncie dostałem dożywotniego bana następnie dostałem zgode Deusxa na dalszą gre w którą gram uczciwie i żądam jako gracz równego traktowania .jeżeli sojusz AE tego nie potrafi zrozumieć niech napisze odpowiedni temat w dziale oszustwa i skończy nie potrzebnie spamować .

Napisano

a co do RH i jego śmiesznej wypowiedzi że to przypomnij sobie jakie punkty podałeś wypowiadając wojne Templars ! jednym z nich było że sojusz : 6.Sojusz któremu wypowiedziano się wojnę nie musi akceptować tego faktu także w tym miejscu my robimy to samo

Oczywiście że to napisałem, tak jest w wzorze wypowiedzenia wojny, Sandra mogła ją odrzucić w każdej chwili, z resztą skontaktowałem się z Sandrą bo wpadłem już po napisaniu posta na lepszy pomysł ale postanowiła jednak by wojna się odbyła... to się odbyła.

Oczywiście w regulaminie nie ma wzmianki o tym, że obie strony muszą mieć flotę do rozpoczęcia wojny. Otóż nie muszą ale jaki jest jej sens? Jedyne co można polatać ale to tyle zabawy. Chcecie latajcie, nie chcecie nie latajcie... w życiu prywatnym mi się skomplikowało wiec praktycznie wycofałem się z gry, nazywanie mnie z tego powodu lamką nie jest oznaką posiadania jakichkolwiek dobrych manier. Nie zapominajcie że to tylko gra i życie poza monitorem jest ważniejsze.

Pozdrawiam graczy RIPu i pozostałych, nie będę już wypowiadać się ani na inteligentne wypowiedzi części z was ani na kretyńskie odzywki co niektórych.

Pozdrawiam i życzę sukcesu w życiu i na frontach ogam.