harunia33 Napisano 10 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Już kiedyś pytałem się na SB czemu nie mogę nic zburzyć lecz nie dostałem odpowiedzi. Piszę więc tutaj. Po prostu klikam "Zburz" i nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Brak surki.Nigdzie nie jest napisane ile jej potrzeba.Przypuszczam, że od 30 do 50% wartości budynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1miko1 Napisano 10 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Apropo tematu. Dla mnie oczywistym jest, ze niszczenie powinno DAWAĆ a nie ODEJMOWAĆ surkę. Proponuję tak jak w przypadku obrony czyli 70%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No nie wiem, czy jest to takie oczywiste. Budujesz dom - płacisz Niszczysz dom - płacisz (tutaj już mniej, bo wystarczy jeden dźwig i parę ciężarówek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No i zawsze nawet jeśli sprzedasz złom itp. to koszt wyburzenia zawsze jest większy.. Tylko nie wiem właśnie ile kosztuje u nas wyburzenie xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Będzie wgrana nowa kolejka po skończeniu surowców, tam będzie burzenie kosztowało tyle samo co budowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 10 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Ale bedzie kosztowalo tyle ile za nastepny poziom czy tyle ile za aktualny? Ja i tak nie burze budynkow ale zapytac zawsze warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTylkoJa Napisano 10 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Czytajac pierwszy post odrazu co mi przyszło to porównanie do budowania i burzenia domu to co naszemu administratorowi hehe:D Troche drogie to burzenie bedzie w nowej kolejce;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No zdecydowanie za drogo.. dlaczemu tak, a nie inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Wyeliminowaliśmy w ten sposób poważny błąd kolejek, ale w zamian za drogie burzenie będzie możliwość anulacji każdego elementu i 100% zwrotu surowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi