faziee Napisano 5 Lutego 2011 Zgłoszenie Napisano 5 Lutego 2011 Witam! Od ostatniego incydentu z cjcriss, zadaje sobie pytanie jakim prawem ten gracz jeszcze tutaj gra?Okradł sojusz dostal bana , odczekal 14 dni i wrocil z ogromna suma surki. Mysle ze to powinno zostac priorytetowo poprawione i za jakakolwiek kradziez sury z banku sojuszowego powinien byc ban na kilka lat Dlaczego?Chcemy w BC zrobic zeby kazdy co jakis czas wplacal do banku troche surki, tylko problem w tym ze ktos moze ja pozniej wyplacic (np 100.000.000.000 deuteru) dostac bana na kilka, kilkanascie dni i wrocic do gry a nasze zbieranie na nic sie zda! Pozdrawiam, mysle ze wiekszosc osob mnie poprze
Neriel Napisano 5 Lutego 2011 Zgłoszenie Napisano 5 Lutego 2011 Chyba 100 mld to zły przykład.. bardziej 100 bln. 2h bana za 1 bln jest obecnie. Za 100 bln które wydobywa się przeciętnie miesiąc dostaje się bana na 200h - 8 dni....... mamy 22 dni od przodu A zatem popieram pomysł z wydłużeniem tej kary do 8-10h za bln.Kara wyniesie 32-40 dni
faziee Napisano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Lutego 2011 tak tak, oczywiscie chodzilo mi o 100bln chociaz jak dla mnie 1bln czy 100bln kradziez to kradziez i kara powinna byc surowa
MiG Napisano 5 Lutego 2011 Zgłoszenie Napisano 5 Lutego 2011 Zgadzam sie, kara powinna byc nieco dluzsza. Nie lepiej byloby 1dzien=1bln dexu. Wtedy kazdy by uwazal co wybiera z banku. Ja sie tam nie boje w BC ze ktos podwedzi surke czy cos, bo si kazdy pyta jak chce wyciagnac a nowych z pewnoscia juz nie bedzie. Niemniej jednak lepiej kuć żelazo póki gorące
deusx Napisano 5 Lutego 2011 Zgłoszenie Napisano 5 Lutego 2011 Ja proponuję zbierać surowce w banku planetarnym po prostu. Za okradanie sojuszu jest określony termin banacji (lub opcja a) i nie będzie to zmieniane. Jeżeli chcesz wysłać lub pożyczyć komuś surowce po prostu wypłać ze swojego banku i prześlij transporterem lub wpłać do banku sojuszowego.
Belial Napisano 6 Lutego 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Lutego 2011 A ja myślę że za takie coś powinien być ban dożywotni. W BC mielismy takiego co ukradł wszystko i co gra dalej.Ja wiem że to tylko gra ,ale w grze też wypadało by zachować honor. Kradzież to kradzież nie ważne ile ukradnie może ukraść nawet tylko 1 sztukę chodzi o fakt.
faziee Napisano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Lutego 2011 deusx mysle ze jednak powinniscie to zmienic.... bo te 20 dni nawet to jeest malo zajumac 100bln dexu... A to was wcale duzo nie kosztuje zmienic tablice z banami, za to graczy owszem.
-NightGhoust- Napisano 6 Lutego 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Lutego 2011 długość bana mogłaby zostać ale pod jednym warunkiem - takiemu graczowi powinny być te surowne ODEBRANE lub jeśli je wykorzystał na flotę czy bydynki i nie ma co zabrać to flota lub lvl budynków powinny być obcięte do równowartości skradzionej surki .....takie jest moje zdanie, jestem za bezwzględnym karaniem złodziei nistety opcię z surowcami, flotą czy budynkami ma tylko deus....więc jestem za banem FOREVER ....moze to jest bardzo drastycza propozycja ale nie nawidzę złodziejstwa
Belial Napisano 6 Lutego 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Lutego 2011 I o tym samym pisałem ban na zawsze tak by było najlepiej
ToTylkoJa Napisano 6 Lutego 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Lutego 2011 Ban sojuszowy ma być zniesiony przecież to i regulamin nie musi być zmieniony. Bo tak naprawde on jest zbędny. Zreszta bank sojuszu jest tylko na odbudowe zezłomowanego gracza a nie na przesyłanie sobie surowców dowolna ilość kiedy nam sie zechce i komu sie chce (w sojuszu)
deusx Napisano 6 Lutego 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Lutego 2011 Ban sojuszowy ma być zniesiony przecież to i regulamin nie musi być zmieniony. Bo tak naprawde on jest zbędny. Zreszta bank sojuszu jest tylko na odbudowe zezłomowanego gracza a nie na przesyłanie sobie surowców dowolna ilość kiedy nam sie zechce i komu sie chce (w sojuszu) Dlatego nie ma potrzeby trzymania tam surowców. Jeżeli boicie się o kradzież trzymajcie u siebie, przecież prowizja ta sama.
SirKnurg Napisano 6 Lutego 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Lutego 2011 Doszły mnie słuchy że oba banki znikają i zostają zastapione bankiem kontowym, z którego można wybierać surke na każdej planecie. Jest to bdb rozwiązanie, bo przy 21 planetach idzie sie z tym pogubić.
deusx Napisano 6 Lutego 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Lutego 2011 Doszły mnie słuchy że oba banki znikają i zostają zastapione bankiem kontowym, z którego można wybierać surke na każdej planecie. Jest to bdb rozwiązanie, bo przy 21 planetach idzie sie z tym pogubić. Jeszcze w tym miesiącu będzie to wprowadzone.
Rekomendowane odpowiedzi