Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Od ostatniego incydentu z cjcriss, zadaje sobie pytanie jakim prawem ten gracz jeszcze tutaj gra?

Okradł sojusz dostal bana , odczekal 14 dni i wrocil z ogromna suma surki.

Mysle ze to powinno zostac priorytetowo poprawione i za jakakolwiek kradziez sury z banku sojuszowego powinien byc ban na kilka lat

Dlaczego?

Chcemy w BC zrobic zeby kazdy co jakis czas wplacal do banku troche surki, tylko problem w tym ze ktos moze ja pozniej wyplacic (np 100.000.000.000 deuteru) dostac bana na kilka, kilkanascie dni i wrocic do gry a nasze zbieranie na nic sie zda!

Pozdrawiam, mysle ze wiekszosc osob mnie poprze

Napisano

Chyba 100 mld to zły przykład.. bardziej 100 bln.

2h bana za 1 bln jest obecnie.

Za 100 bln które wydobywa się przeciętnie miesiąc dostaje się bana na 200h - 8 dni....... mamy 22 dni od przodu :)

A zatem popieram pomysł z wydłużeniem tej kary do 8-10h za bln.Kara wyniesie 32-40 dni

Napisano

Zgadzam sie, kara powinna byc nieco dluzsza. Nie lepiej byloby 1dzien=1bln dexu. Wtedy kazdy by uwazal co wybiera z banku. Ja sie tam nie boje w BC ze ktos podwedzi surke czy cos, bo si kazdy pyta jak chce wyciagnac a nowych z pewnoscia juz nie bedzie. Niemniej jednak lepiej kuć żelazo póki gorące

Napisano

Ja proponuję zbierać surowce w banku planetarnym po prostu. Za okradanie sojuszu jest określony termin banacji (lub opcja a) i nie będzie to zmieniane. Jeżeli chcesz wysłać lub pożyczyć komuś surowce po prostu wypłać ze swojego banku i prześlij transporterem lub wpłać do banku sojuszowego.

Napisano

A ja myślę że za takie coś powinien być ban dożywotni. W BC mielismy takiego co ukradł wszystko i co gra dalej.Ja wiem że to tylko gra ,ale w grze też wypadało by zachować honor. Kradzież to kradzież nie ważne ile ukradnie może ukraść nawet tylko 1 sztukę chodzi o fakt.

Napisano

deusx mysle ze jednak powinniscie to zmienic.... bo te 20 dni nawet to jeest malo zajumac 100bln dexu... A to was wcale duzo nie kosztuje zmienic tablice z banami, za to graczy owszem.

Napisano

długość bana mogłaby zostać ale pod jednym warunkiem - takiemu graczowi powinny być te surowne ODEBRANE lub jeśli je wykorzystał na flotę czy bydynki i nie ma co zabrać to flota lub lvl budynków powinny być obcięte do równowartości skradzionej surki .....takie jest moje zdanie, jestem za bezwzględnym karaniem złodziei nistety opcię z surowcami, flotą czy budynkami ma tylko deus....więc jestem za banem FOREVER ....moze to jest bardzo drastycza propozycja ale nie nawidzę złodziejstwa

Napisano

Ban sojuszowy ma być zniesiony przecież to i regulamin nie musi być zmieniony. Bo tak naprawde on jest zbędny.

Zreszta bank sojuszu jest tylko na odbudowe zezłomowanego gracza a nie na przesyłanie sobie surowców dowolna ilość kiedy nam sie zechce i komu sie chce (w sojuszu)

Napisano

Ban sojuszowy ma być zniesiony przecież to i regulamin nie musi być zmieniony. Bo tak naprawde on jest zbędny.

Zreszta bank sojuszu jest tylko na odbudowe zezłomowanego gracza a nie na przesyłanie sobie surowców dowolna ilość kiedy nam sie zechce i komu sie chce (w sojuszu)

Dlatego nie ma potrzeby trzymania tam surowców. Jeżeli boicie się o kradzież trzymajcie u siebie, przecież prowizja ta sama.

Napisano

Doszły mnie słuchy że oba banki znikają i zostają zastapione bankiem kontowym, z którego można wybierać surke na każdej planecie. Jest to bdb rozwiązanie, bo przy 21 planetach idzie sie z tym pogubić.

Napisano

Doszły mnie słuchy że oba banki znikają i zostają zastapione bankiem kontowym, z którego można wybierać surke na każdej planecie. Jest to bdb rozwiązanie, bo przy 21 planetach idzie sie z tym pogubić.

Jeszcze w tym miesiącu będzie to wprowadzone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.