Kicha Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kolejna aktualizacja. Zostało jeszcze 18 graczy. Mamy trochę ponad godzinę do końca.Mam nadzieję, że wszyscy zdążą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 23 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kiedy mozna sie spodziewac pierwszych rund konkursu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Myślę, że pierwsza faza odbędzie się we wtorek, najpóźniej w środę (niestety sesja znowu zaskoczyła studentów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1miko1 Napisano 23 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Aj, no i zapomniałem przesłać . Trudno się mówi, bo za gapowe się płaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorola_e398 Napisano 24 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Dopiero wtorek - środa?Ale lipa , no cóż poczekamy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 24 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Tak, jak było mówione - termin zgłoszeń upłynął. Osoby, które czekały do ostatniej chwili źle zrobiły .Może w następnej edycji się uda . Mamy 18 graczy, którzy się nie stawili, co Nam daje 68 graczy, którzy biorą udział w konkursie.Zatem pierwsza faza będzie liczyć 34 rundy. Przewidywany termin - wtorek/środa. Zachęcam do śledzenia na forum wyników konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi