1miko1 Napisano 13 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 No cóż, mylić się rzeczą ludzką jest. Proszę o ponowne przejrzenie mojej walki, bo z tego co widzę to wygrałem. (Mówię o pierwszej rundzie)Trochę szkoda :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sa'Kage Napisano 13 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Faktycznie 1miko1 ma racje. Może się jeszcze okazać że będzie trzeba od początku symulować tą część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1miko1 Napisano 13 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Już przejrzałem, wygrałbym też rundę drugą, ale w trzeciej przegrał z aktualnym zwycięzcą. Więc wiele to nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Te 110 dodatków które pojawiły się na moim koncie to nagroda za uczestnictwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 20 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Tak.Jak się nie mylę to każdy, kto odważył się podjąć walkę, a nie zajął miejsca na podium dostał nagrodę pocieszenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3stman Napisano 21 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Kurde Szkoda że nie zaczełem grać wcześniej przed konkursem Wysłał bym swoje zgłoszenie Pozdrawiam. EDIT . Zapomniałem Kicha And Deusx Gratulację Za Tak Wspaniale Udany Konkurs w3stman dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Konkurs cieszył się dużym zainteresowaniem, dlatego będzie kolejna edycja za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 21 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Proponuję jeszcze przed feriami Ja już pracuję nad flotką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 21 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 MiG Ty byś wszystko chciał mieć przed feriami. Start Uni, turniej.Warto chyba zaznaczyć, że nie wszyscy mają ferie w tym samym czasie, niektórzy ich wcale nie mają, wręcz przeciwnie - w trakcie ferii mają sesję zimową. Myślę, że z turniejem ruszymy jakoś po nowym roku. Także cieszcie się wolnością . Zamykam ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi