deusx Napisano 29 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Witam, sporządzony został harmonogram walk Faza pierwsza1. slawekbest (u2) vs Zbylu (u3)2. fluks (u2) vs Ruby (u3)3. Kicha (u2) vs Jaro (u3) 4. PACYFIKATOR (u2) vs piotras32 (u3) 5. tarzan88 (u2) vs Kanah (u3) 6. Neriel (u2) vs EKOMANIEK (u3)7. one (u2) vs ZawodSprzedawca (u3)8. pablo77 (u2) vs alekswin (u3)9. kamil1234 (u2) vs marek04 (u3)10. harunia33 (u2) vs PociFanta (u3)11. Gawron32 (u2) vs Salioner (u4)12. Catalyst (u2) vs drx (u4)13. Barman (u2) vs keltan (u4)14. manna26 (u2) vs Wenez (u4)15. biczer (u2) vs Shreku (u4)16. mirai (u2) vs HUNTER2121 (u4)17. Kruchy (u4) vs 1miko1 (u4)18. uper (u4) vs Zgrywuss (u4)19. kazik (u4) vs Tuben (u4)20. MiG (u4) vs Anath (u4)21. Paciorkowiec (u4) vs cjcriss (u4)22. arro311 (u4) vs tygrys55 (u4)23. Lode (u4) vs didzey (u4)24. kiler25 (u4) vs Sroka (u4)25. IGOROS1313 (u4) vs SaviOr (u4)26. Kargul (u4) vs Arsey (u4)27. Bonkers (u4) vs bitreis (u4)28. Ros3 (u4) vs Goatee (u4)29. nerd (u4) vs Normans (u4)30. ChRoScIk (u4) vs rambo003 (u4)31. Marakonek (u4) vs NexFire (u4) Faza druga1. (wygrani z fazy pierwszej rundy 1,2)2. (wygrani z fazy pierwszej rundy 3,4)3. (wygrani z fazy pierwszej rundy 5,6)4. (wygrani z fazy pierwszej rundy 7,5. (wygrani z fazy pierwszej rundy 9,10)6. (wygrani z fazy pierwszej rundy 11,12)7. (wygrani z fazy pierwszej rundy 13,14)8. (wygrani z fazy pierwszej rundy 15,16)9. (wygrani z fazy pierwszej rundy 17,18)10. (wygrani z fazy pierwszej rundy 19,20)11. (wygrani z fazy pierwszej rundy 21,22)12. (wygrani z fazy pierwszej rundy 23,24)13. (wygrani z fazy pierwszej rundy 25,26)14. (wygrani z fazy pierwszej rundy 27,28)15. (wygrani z fazy pierwszej rundy 29,30)16. walka w rundzie 31 - obie osoby przechodzą po walce faza 31. (wygrani z fazy drugiej rundy 1,2)2. (wygrani z fazy drugiej rundy 3,4)3. (wygrani z fazy drugiej rundy 5,6)4. (wygrani z fazy drugiej rundy 7,5. (wygrani z fazy drugiej rundy 9,10)6. (wygrani z fazy drugiej rundy 11,12)7. (wygrani z fazy drugiej rundy 13,14)8. (wygrani z fazy drugiej rundy 15,16) faza 41. (wygrani z fazy trzeciej rundy 1,2)2. (wygrani z fazy trzeciej rundy 3,4)3. (wygrani z fazy trzeciej rundy 5,6)4. (wygrani z fazy trzeciej rundy 7, faza 51. (wygrani z fazy czwartej rundy 1,2)2. (wygrani z fazy czwartej rundy 3,4) faza 6 (finał)1. (wygrani z fazy piątek rundy 1,2) Harmonogram bardzo prosty, przykładowo, jeżeli 1. slawekbest (u2) vs Zbylu (u3)2. fluks (u2) vs Ruby (u3) Wygrywa w pierwszej rundzie slawekbest a w drugiej rundzie Ruby to w razie drugiej, pierwsza runda slawekbest vs Ruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 29 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 16. (wygrani z fazy pierwszej rundy 31,32)chyba mały błądw fazie 1 nie ma 32 rundy....ilość grup jest nieparzysta więc osoba z 31 rundy nie ma z kim walczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 30 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Wygrywa walkowerem Proponuję przenieść ostatnią parę razem do następnej rundy bez względu kto wygra. Chyba, że zostanie on całkowicie zniszczony - w takim wypadku weźmie się najsilniejszego przegranego z pozostałych par (tego co najmniej stracił) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 30 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Tam jeden gracz był skreślony z listy, Night by mogła się dopisać i by było parzyście Zresztą będzie widać ile osób wyśle swoje składy flot, a odnośnie tego, czemu nie ma podanej daty, do kiedy można zgłaszać te floty?? EDIT: Może deusx co jakiś czas byś edytował pierwszy post i na zielono dawał nick, który już wysłał skład swojej floty?? Bo jak mniemam, żadnej odpowiedzi chyba nie będziemy dostawać na maila?? A tak by było chociaż wiadomo, czy e-mail doszedł czy gdzieś utknął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 30 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 uważam, że propozycja Neriela o przejściu obu graczy z grupy 31 bez względu na wynik jest dobraraczej mało realne jest aby w 1 walce flota została zezłomowana do 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruby Napisano 30 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Nie tylko jest dobra ale jedyna możliwa. Na każdych zawodach w takim przypadku gdy jest nie parzysta liczba par ostatnia automatycznie przechodzi dalej. Ale fart chłopaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sroka Napisano 30 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Jak przejda od razu dalej to wygraja bo po 1 rundzie beda mieli pelny sklad floty a reszta polowe jasli nie mniej wiec co to za sprawiedliwosc. Musi byc parzyscie. 4. W razie wygranej, gracz przechodzi do następnej rundy ze stanem floty z poprzedniej walki. EDIT by Kicha: Nie dubluj postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lode Napisano 30 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Może już wiadomo kiedy poznamy pierwszych zwycięzców ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 30 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Jak przejda od razu dalej to wygraja bo po 1 rundzie beda mieli pelny sklad floty a reszta polowe jasli nie mniej wiec co to za sprawiedliwosc. Musi byc parzyscie. Dobrze to ujoles ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruby Napisano 30 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 ale jak oni przejdą do następnej rundy to będą walczyć ze sobą nie z kimś innym czyli to samo jakby walczyli razem w pierwszej rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Listopada 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Harmonogram może ulec jeszcze zmianie, jeżeli ktoś nie dośle floty będzie aktualizacja. Co do 16. (wygrani z fazy pierwszej rundy 31,32)aktualizacja:16. walka w rundzie 31 - obie osoby przechodzą po walce Czyli, gracze stoczą ze sobą walkę, i przechodzą dalej i ponownie będą ze sobą walczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 30 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 a do kiedy ostateczne zgłaszanie flot jest ? bo nikt terminu nie napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 30 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Wygrywa walkowerem No cos ty człowieku nie odpuszczę muszę spróbować ! a jeszcze pytanie kiedy to sie zaczyna i jak to wogole bedzie wygladac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Przydałyby się jakieś konkrety tzn: - do kiedy trzeba wysłać skład floty- mniej więcej kiedy rozpocznie się cała "zabawa w złomowanie"- jak to wszystko będzie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Niewielki jest wybór.. Zapewne deus zrobi symulacje i zapoda tu czy w innym temacie linki do wyników walk.. Myślę, że każdy zdąży więc bez znaczenia do kiedy Obkminić skład floty to max 1h :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anath Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 12.01 18:33:14 Administrator deusx Zabawa w złomowanie OdpowiedźZgłoszenia flot zostały zakończone, kto nie wysłał zgłoszenia floty został wydalony z konkursu. Buahahaha... Jeszcze nie podali od kiedy do kiedy jest zgłaszanie flot, a tu już skończył się termin. Róbcie tak dalej... zamiast zachęcać zniechęcacie do tego serwera :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 11-30 19:45:03 +0100 Administrator deusx Zmiana regulaminu sklepu Uwaga, każdy kto wziął udział w konkursie "Zabawa w złomowanie" jest zobowiązany do zgłoszenia swojej floty ! Floty zgłaszamy wysyłając jedną wiadomość na maila: zabawawzlomowanie@gmail.com Wybrana flota nie może przekraczać wartości10.000.000.000.000 deuteru, w wiadomości podajemy NICK zgłoszenia Info było że trzeba zgłaszać.. ja się domyśliłem że natychmiastowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotras32 Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Nie gadajcie głupot bo już wczoraj w ciągu dnia było podane że proszę zgłaszać floty, jak ktoś jest zainteresowany to zrobił to wczoraj albo dzisiaj, ja już dawno wysłałem i jestem spokojny:) Pozdrowienia dla powolnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 12.01 18:33:14 Administrator deusx Zabawa w złomowanie OdpowiedźZgłoszenia flot zostały zakończone, kto nie wysłał zgłoszenia floty został wydalony z konkursu. Buahahaha... Jeszcze nie podali od kiedy do kiedy jest zgłaszanie flot, a tu już skończył się termin. Róbcie tak dalej... zamiast zachęcać zniechęcacie do tego serwera :/ Dwa dni czekania i nie potrafisz floty wybrać ? 48 godzin, nie będziemy czekać dwa tygodnie. Konkurs będzie wyglądał troszkę nietypowo: Będzie ułożony nowy harmonogram walk (39 zgłoszeń jest), stany flot będą ukryte, a my będziemy wypełniać codziennie nowe fazy konkursu (bez linków do symulacji). Na zakończenie konkursu, podamy wszystkie linki do walk (chodzi o to, że ktoś mógłby zakończyć konkurs w parę minut, bo sam mógł by wykonać symulację). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ale nie można by zrobić np. pierwszej fazy i podać raporty potem druga i tak dalej? Cofam źle przeczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shreku Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 A jak ja mam bana od 2 dni To co nie biore udziału ?? bo zadnej wiadomosci na banie nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Heh ja wysłałem już po północy w dniu ogłoszenia.. niemal natychmiastowo Ale wypadałoby napisać, że termin to 48 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Jeżeli jest napisane, że każdy kto się zgłosił ma obowiązek jeszcze z wykrzyknikiem to chyba termin nie bedzie dłuższy niż doba... a i tak było o wiele dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anath Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Dwa dni czekania i nie potrafisz floty wybrać ? 48 godzin, nie będziemy czekać dwa tygodnie. Konkurs będzie wyglądał troszkę nietypowo: Będzie ułożony nowy harmonogram walk (39 zgłoszeń jest), stany flot będą ukryte, a my będziemy wypełniać codziennie nowe fazy konkursu (bez linków do symulacji). Na zakończenie konkursu, podamy wszystkie linki do walk (chodzi o to, że ktoś mógłby zakończyć konkurs w parę minut, bo sam mógł by wykonać symulację). Deus, pierwszy post w tym temacie:Posted 29 listopad 2010 - 23:56Witam, sporządzony został harmonogram walk (...) 48h minie za 4 godziny, to jest raz.Po drugie, nie było terminu do kiedy zgłaszamy a to jest chyba jedna z podstawowych informacji podczas tego typu konkursów. Ja znam swój skład floty od wczoraj, nie zgłosiłem bo nie było przymusu (teoretycznie był jeszcze czas).Po trzecie nie chce mi się na ten temat spierać bo szkoda mi na to czasu... bawcie się dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Widzę Anath też wpadłeś... Moją parą byłeś ;/Nie było podanego terminu to ciagle ulepszałem swoja możliwą flotę. A anath dobrze wyliczył, czyli jeszcze w sumie 4h można zgłaszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi