cobra64 Napisano 5 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 5. BashingZasada bashingu uniemozliwia zbyt czeste atakowanie jednej planety/ksiezyca przez tego samego gracza.5.1. Wiecej niz 6 atakow na jedna planete/ksiezyc w ciagu jednego dnia (od godziny 0:00 do 24:00) beda definiowane jako Bash i sa niedopuszczalne. Zasada ta nie dotyczy atakow na konta nieaktywne.5.2. Kazdego gracza mozna zaatakowac 20 razy na dzien.5.3. Zezwala sie zniszczyc 4 ksiezyce danemu graczowi w jeden dzien !5.4. Kazdego gracza mozna zaatakowac 20 razy dziennie atakami rakietowymi. Czyli trzeba rozumie to tak, że jeżeli atakuje gracza przed 24 -- 6 razy, to po 24 zaraz mogę go zaatakować znów 6 razy (tak czy nie). I czy dotyczy to też moonów. Zdejmuje 6 moonów przed 24 i zaraz po 24 (czyli następny dzień to jest)mogę zdjąć następne 4 moony.Tak ja to pojmuje,może się mylę więc proszę o odpowiedź na moje pytanie. Dziękuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Dokładnie tak jak mówisz, o 23:50 możesz zaatakować planetę 6 razy, po 24 kolejne 6 razy (bo limit jest od 0:00 do 23:59). Na następne 6 ataków na daną planetę oczywiście będziesz musiał poczekać do kolejnej 24:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 6 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Ale nadal jest ta zasada że zniszczenie księżyca = atak na gracza czyli nie można zaatakować 5 razy i następnie zniszczyć 3 moony, bo razem wyjdzie 8 ataków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Zniszczyć można cztery sześć księżyce od 0-24 Misja niszcz to jest to samo co atakuj w regulaminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anath Napisano 6 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Zniszczyć można sześć księżyców od 0-24 Misja niszcz to jest to samo co atakuj w regulaminie Deus, oczywiście te 6 księżyców to pomyłka?! 4 można zniszczyć w ciągu dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruszon Napisano 6 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Deusx niektórzy za nieznajomość regulaminu są srodze karani jak np. Kruszonek A Ty coś tu mieszasz to ile można niszczyć moonów ? Bo w regulaminie pisze - 5.3. Zezwala sie zniszczyc 4 ksiezyce danemu graczowi w jeden dzien ! A Ty mówisz o 6 to jak w końcu jest ? Edit : Widzę, że Anath mnie uprzedził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Moja pomyłka, 4 księżyce można zniszczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra64 Napisano 6 Października 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 dzięki chodzi tu o dzień nie o godziny wiec przed 24 ----4 moony + po 00,00 4 moony = 8 moonów ciągu 2hExtra pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi