cobra64 Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 5. BashingZasada bashingu uniemozliwia zbyt czeste atakowanie jednej planety/ksiezyca przez tego samego gracza.5.1. Wiecej niz 6 atakow na jedna planete/ksiezyc w ciagu jednego dnia (od godziny 0:00 do 24:00) beda definiowane jako Bash i sa niedopuszczalne. Zasada ta nie dotyczy atakow na konta nieaktywne.5.2. Kazdego gracza mozna zaatakowac 20 razy na dzien.5.3. Zezwala sie zniszczyc 4 ksiezyce danemu graczowi w jeden dzien !5.4. Kazdego gracza mozna zaatakowac 20 razy dziennie atakami rakietowymi. Czyli trzeba rozumie to tak, że jeżeli atakuje gracza przed 24 -- 6 razy, to po 24 zaraz mogę go zaatakować znów 6 razy (tak czy nie). I czy dotyczy to też moonów. Zdejmuje 6 moonów przed 24 i zaraz po 24 (czyli następny dzień to jest)mogę zdjąć następne 4 moony.Tak ja to pojmuje,może się mylę więc proszę o odpowiedź na moje pytanie. Dziękuje i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Dokładnie tak jak mówisz, o 23:50 możesz zaatakować planetę 6 razy, po 24 kolejne 6 razy (bo limit jest od 0:00 do 23:59). Na następne 6 ataków na daną planetę oczywiście będziesz musiał poczekać do kolejnej 24:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Ale nadal jest ta zasada że zniszczenie księżyca = atak na gracza czyli nie można zaatakować 5 razy i następnie zniszczyć 3 moony, bo razem wyjdzie 8 ataków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Zniszczyć można cztery sześć księżyce od 0-24 Misja niszcz to jest to samo co atakuj w regulaminie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anath Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Zniszczyć można sześć księżyców od 0-24 Misja niszcz to jest to samo co atakuj w regulaminie Deus, oczywiście te 6 księżyców to pomyłka?! 4 można zniszczyć w ciągu dnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruszon Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Deusx niektórzy za nieznajomość regulaminu są srodze karani jak np. Kruszonek A Ty coś tu mieszasz to ile można niszczyć moonów ? Bo w regulaminie pisze - 5.3. Zezwala sie zniszczyc 4 ksiezyce danemu graczowi w jeden dzien ! A Ty mówisz o 6 to jak w końcu jest ? Edit : Widzę, że Anath mnie uprzedził Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Moja pomyłka, 4 księżyce można zniszczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobra64 Posted October 6, 2010 Author Report Share Posted October 6, 2010 dzięki chodzi tu o dzień nie o godziny wiec przed 24 ----4 moony + po 00,00 4 moony = 8 moonów ciągu 2hExtra pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts