EL_PISTOLERO Posted February 19, 2022 Report Posted February 19, 2022 Witam jako że administracja postanowiła wyłączyla czatboxa żeby nie można było komentować startu i początkow nowego uni postanowiłem założyć temat byśmy mogli się wypowiedzieć co i jak ? jak dla mnie szkoda ze administracja nie pomyśli o reklamie na różnych stronach internetowych że startuje nowe uni itp by przyciągnąć większą ilość graczy... Quote
vantage Posted April 8 Report Posted April 8 (edited) Lista graczy, którym została udzielona pomoc, fakt jest nawet długa i wszyscy mają się dobrze i sobie grają, nikt z nich farm nie robi. W Twoim wypadku, za okazaną pomoc okazałeś się egoistyczny, listę farm, dostał cały sojusz a Ty chciałeś za wszelką cene wszystko zgarniać tylko dla siebie. Z tego powodu kilkukrotnie byłeś informowany że są jeszcze inni co by chcieli farmić - zadeklarowałeś się, że przystopujesz, co okazało się ściemą. Więc? Ktoś Cie pierwszy raz zaatakował i nawet nie ja a Ty już z tym na forum hehe. Ps. A jaka z Ciebie tam farma? - retorycznie zapytanie... Edit to tego co pod spodem: 35 minut temu, Blara napisał: "Macie farmcie sobie" No właśnie tak było, dostałeś listę nad którą nie pracowałeś, której nie tworzyłeś i której nie spisałeś, po prostu gotowca ale nie dostałeś jej tylko Ty ale też inni gracze aby sobie farmili i grali. Problem był w tym, że farmiłeś na okrągło i mimo próśb nie chciałeś się dzielić z innymi a farmy są dla każdego. Wiec taki mały pstryczek w nos w postaci utraty moona poszedł - więc nie wiem o co tu się obrażać. Graj dalej ale z pewną etyką i bądź fair chociaż wobec swoich sojuszników Edited April 8 by vantage Quote
vantage Posted April 8 Report Posted April 8 (edited) No widzisz. Kolejny raz jesteś złapany na kłamstwie. Piszesz, że dodałeś coś do listy a tymczasem nic nie dodałeś. Ale ja się do Twoich ściem przyzwyczaiłem więc nie oczekiwałem prawdy. Trochę młody i narwany widać jesteś, zluzuj to tylko gra. Klimat tworzą gracze a 'dorosłym dzieciom neo' [mogę mówić tylko za siebie] mówię nie. Edited April 8 by vantage Quote
Rob Posted April 9 Report Posted April 9 Mi Klamra pomógł. Odpowiedział na wiele pytań. Ale ja mam wolne tempo. Quote
Recommended Posts