Ordyl2201 Napisano 24 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Temat do dyskusji Link do Turnieju : Turniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domin Napisano 24 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 prosze opisac jakie beda nagrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Dodatki:D + ranga na forum a nagroda specjalna bedzie niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domin Napisano 24 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 dokladniej prosze a to z powodu ze na kazdym uni wchodzi w gre bardzo duza przewaga punktowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 przeczytaj dokladnie temat, nie chodzi o % tylko o wartosc stoczonych walk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domin Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 przeczytaj dokladnie temat, nie chodzi o % tylko o wartosc stoczonych walk. a ty nie rozumisz co ja chcialbym sie dowiedziec a mianowicie chcialbym azeby deusx np. okreslil dokladnie nagrody przy kazdym uni bo nie wiem czy bedzie mi sie chcialo angazowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 witam....a ja mam pytanie. Jak ktos gra na dwoch uni. To czy liczba stoczonych walk turniejowych, bedzie sie sumowala i razem liczyla do klasyfikacji ogolnej ? Np. jak mam stoczonych 150 walk na uni4 i 250 walk na uni3 to czy razem w klasyfikacji ogolnej mam 400 walk wygranych, chodzi mi o wylonienie zwyciezcy z calego ogam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Na czas turnieju liczby wygranych walk beda liczone od 0, wiec obecny stan moze byc nawet ujemny .Sadze, ze kazde Uni bedzie liczone osobno, zeby bylo sprawiedliwie. Dlatego jezeli grasz na U2, U3 i U4 i bedziesz bral udzial w konkursie to na kazdym Uni bedziesz jako osobny zawodnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Kazde uni osobno Kicha:"czby wygranych walk beda liczone od 0"Bzdury opowiadasz, walki beda liczone normalnie, pojawi sie literka T, do ktorej beda przypisywane walki ponad %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Bzdury ? Chodzilo mi o to, ze jak ktos ma teraz nastukane 10k walk (top 1 U2) to nie bedzie to liczone do turnieju, przeciez tak jest, nie ?Nie mowilem tutaj o wyzerowaniu statystyk. @DOWN: Ale ja sie z tym nie kloce . Jaro zadal pytanie, wiec mu na nie odpowiedzialem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domin Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 kicha czytaj co pisza bedzie osobna literka T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaleser Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 czy walki wygrane ale procent tylko z wlasnej floty (tzw wjazdy w bunkry) beda rowniez liczone do konkursu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 No chyba nie jest wazne z czego jest zlom tylko wygrana czyli wieksze straty przeciwnika. A i jeszcze chcialbym sie dowiedziec bo moze slabo wnioskuje z opisu turnieju. Czy kazda jedna walka ponad 100.000% na uni 3 to jeden punkt? Czy moze jak bedzie 5.000.000% to bede mial 50 punktow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Kazda jedna walka ponad prog to 1 pkt .Inaczej topka nie dalaby szans na wygrana komus innemu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaleser Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 to mi sie podoba czyli nawet nic nie przynoszace ale wygrane bitwy beda liczone poprostu turniej nie dla silnych ale aktywnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Dokladnie taki byla mysl przewodnia towarzyszaca przy tworzeniu turnieju . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaT Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 A ja uwazam, ze i tak jest niesprawiedliwie, bo gracze np. powyzej top100, top 150 uzyskaja prog ST w mozliwie skrajnych przypadkach, czyli stracenie calej floty i doslownie minimalny zysk albo strata, a gracze z TOP spokojnie zrobia prog, tracac 1/20 floty i zyskujac 4 razy wiecej. niz stracili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domin Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 czyli juz wiem ze udzialu brac nie bede bo juz nie raz widzialem takich co sobie nabijaja statystyki tyle ze na takie cos nie mam czasu. ja tam wole raz na tydzien ale z przytupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FallenOne Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 kurde... na u4 gram i 15k OW, czyli 15 000, czyli z mojego eko sprawa minut to jest 5 600 %, a 15k OW moze wybudowac chyba kazdy, one sa tanie jak ...szanse sa wyrownane, wg mnie turniej przymyslany, dali czas zeby zbudowac troche flotki, nie napisali ze dzisiaj sie zaczyna, tylko jak myslisz powaznie o turnieju to masz 5 dni na budowe floty...Powodzenia wszystkim... wiecie kto najwiecej latal na tym uni...:D:D powtorze to;)pzdr;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Teraz mam pytanie, czy chcecie tak, aby liczylo: 10.000% - To juz bedzie liczylo 2 pkt (w przypadku 5.000 prog) czy 1 pkt (bo jedna walka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Ja jestem za 1 pkt.Turniej w ten sposob bedzie dla wszystkich wyrownany. Bedzie liczyla sie wytrwalosc i wlozona praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaleser Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 popieram 1 pkt, bedzie to zapobiegac stosowaniu rozwalek floty o bunkry i rownowazyc szanse graczy z mala flota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Dokladnie 1 punkt poniewaz ktos z Top 1 moze zrobic bardzo wysokie procentowo RW i nie bedziemy mieli szansy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 OK, bedzie pierwszy punkt aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 28 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Do rozpoczecia turnieju zostal 1 dzien !! Turniej :diabel: :wooow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi