ElChupacabra Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 Cześć, mam 2 krótkie pytania: 1) Jak zaatakować księżyc RMP, czy to w ogóle możliwe? Z podglądu galaktyki widzę tylko jeden przycisk do ataku RMP i nie ma tam wyboru planeta/księżyc, więc zapewne wszystko leci na planetę. 2) Czy przeciwrakiety znajdujące się na planecie bronią także księżyca? Tak się doczytałem na forum oryginalnego ogame, ale tutaj może to działać inaczej. z góry dzięki za odpowiedź Quote
Viher Posted October 23, 2019 Report Posted October 23, 2019 O ile mi wiadomo, nie można zaatakować księżyca RMP. Quote
Viher Posted October 23, 2019 Report Posted October 23, 2019 Haha, w sumie jakby się zastanowić, w końcu nawet nazwa na to wskazuje - rakieta międzyplanetarna Quote
ElChupacabra Posted October 23, 2019 Author Report Posted October 23, 2019 Dzięki Viher - nazwą bym się nie sugerował, bo nazwa wywodzi się z oryginalnego Ogame, gdzie akurat można atakować księżyc RMP Quote
Recommended Posts