ElChupacabra Napisano 22 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2019 Cześć, mam 2 krótkie pytania: 1) Jak zaatakować księżyc RMP, czy to w ogóle możliwe? Z podglądu galaktyki widzę tylko jeden przycisk do ataku RMP i nie ma tam wyboru planeta/księżyc, więc zapewne wszystko leci na planetę. 2) Czy przeciwrakiety znajdujące się na planecie bronią także księżyca? Tak się doczytałem na forum oryginalnego ogame, ale tutaj może to działać inaczej. z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 O ile mi wiadomo, nie można zaatakować księżyca RMP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 RMP tylko planeta - planeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Haha, w sumie jakby się zastanowić, w końcu nawet nazwa na to wskazuje - rakieta międzyplanetarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElChupacabra Napisano 23 Października 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Dzięki Viher - nazwą bym się nie sugerował, bo nazwa wywodzi się z oryginalnego Ogame, gdzie akurat można atakować księżyc RMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi