Neriel Napisano 19 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Czas budowy fabryki nanitów do 22 poziomu przy 10 poziomie fabryki robotów: 10godz (Konstruktor: 7godz) Jedyne co bym dodał, to to, że nikt nie broni jeszcze robotów podciągnąć do 30 poziomu. Ja tak też zrobiłem i wówczas cały proces zabiera już chyba mniej jak kilka godzin. Paradoksalnie najdłużej budują się nanity... Jak ktoś nie ma dość pól to żaden problem po zbudowaniu eko wyburzyć nadmiar robotów i na końcu postawić magazyny. A i hej, po co komu astaty? Żadnych konstruktorów czy czego, same nanity i dość surki. Widać że ludzie już dawno przestali grać i pozapominali jak to wygląda. Albo bida piszczy i nie stać na nanity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Potrzebuje więcej czasu, muszę wgrać back-up aby sprawdzić wcześniejszy stan konta. Dam odpowiedź rano jak się wyśpię ponieważ padam z nóg, wybaczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 20 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Potrzebuje więcej czasu, muszę wgrać back-up aby sprawdzić wcześniejszy stan konta. Dam odpowiedź rano jak się wyśpię ponieważ padam z nóg, wybaczcie.Stan konta jeszcze sprawdz bo kolesia zbanujesz a sie okaze ze Ci hajs zaplacil. Na u5 to samo ma wiec mało nie dostałes. Jesli kupil astaty to nie masz co sprawdzać, bo wszystko na legalu. W dodatku smiesza mnie "lotniki" ktorych dziwi taka sama wielkosc wszystkich moonow i nie wiedza jak je sie robi xd gratuluje doswiadczenia ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akwabul Napisano 20 Października 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Panowie tutaj chodzi o to,ze jesli kolega przeniósł kilkanascie planet w tym samym czasie -to wybaczcie ale kazdy zauwazyłby spadek tego gracza w punktach,jesli zrobiłby to po kilka kolonie to tez wybaczcie ale w kilka dni by nie wybudowal wszystkiego.Revenge wiem jak sie robi takie same mony-nie jestes najmadrzejszy,tutaj chodzi o to ze mony takie same,eko takie same obrona prawie taka sama,planety na kordach innych niz mam pozapisywane w dodatku kto robi mony(około 9k) i nie zbiera pztki?-ty tez taki rozrzutny jestes?.Cokolwiek sie tam dzieje i tak sie tego nie dowiemy .Wiec zamknijmy ten temat i bawmy sie dalej-czas pokaze wszystko. ps gdyby budowanie szło tak szybko jak piszecie to byłbym top1 w budynkach juz na poczatku gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czartoryski Napisano 20 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Nie byłbyś bo na poczatku nie masz tyle surki i technologii. Jak masz surke to czas nie jest ograniczeniem co bardzo dobrze pokazal test serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Wstępne wyniki jak i porównania nie świadczą o niedozwolonych praktykach na koncie tego gracza. Zarówno możliwości techniczne jak i dodatkowe mogą zaowocować w rozwój konta. Zasoby banku czy astatów pozostają tajemnicą gracza, lecz to właśnie gracze są największą bronią w walce z nieuczciwymi praktykami, dlatego dziękujemy za czujność, lecz w tym wypadku nie jestem w stanie stwierdzić nieprawidłowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi