juliam Napisano 21 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Mój bank podniósł mi i to mocno opłaty za prowadzenie rachunku. Z 0 zł do 10 zł. Głosuję portfelem. Gdzie szukać korzystniejszych ofert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seerky Napisano 21 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 W innym banku To powiedz chociaz w jakim teraz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 21 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 (edytowane) może to http://www.bzwbk.pl/konta-bankowe/konta-standardowe/konto-godne-polecenia/konto-godne-polecenia-konto-internetowe.htmltylko za karty drogo. http://www.bzwbk.pl/konta-bankowe/konta-standardowe/konto-1-2-3/konto-1-2-3.htmltutaj jeszcze 0zł za konto, ale miesięczne wpływy muszą być > 2000zł Edytowane 21 Maja 2016 przez spieriz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NOVATOREK Napisano 21 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 (edytowane) kolego niema już kont za darmo zawsze gdzieś za coś zapłacisz za jedno mniej za drugie więcej, w zależności czego oczekujesz, za co chcesz płacić a za co nie. Ja mam w PKO pakiet Europa płace miesięcznie za utrzymanie rachunku jakieś 20-28 zł ale nawet w Dubaju nie pobiera prowizji jak płace kartą ) w tym jest 5zł liczone za wszystkie bankomaty na świecie bez prowizji. Edytowane 21 Maja 2016 przez NOVATOREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seerky Napisano 21 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 ja osobiscie mam w AliorBanku, płace chyba 3 albo 4zł wpływy musza byc minimum 1500 miesiecznie... i wszystkie bankomaty za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 22 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Ja od ponad 10 lat siedzę w inteligo i mam chyba 6 zł opłat za powiadamianie SMS, złotówkę od przelewu i jakąś prowizję za korzystanie z obcych bankomatów. Bank może nie najlepszy, ale trudno mi się rozstać z 10 letnią historią wykonanych przelewów (mam tak od czasy gdy mnie windykator nawiedził a ja kwitek z ajencji już miałem wywalony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srebrnik Napisano 23 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Spotkałem się z opinią, że jest całkiem znośne. Tylko tam są jakieś opłaty za prowadzenie. Jeżeli chcesz aby konto było w 100% darmowe, mógłbym polecić Ci w tym momencie Smart Konto w Smart Banku, które w chwili obecnej jest bezwarunkowo darmowe. Co to oznacza, że korzystanie z konta, przelewy i wypłaty z bankomatów są darmowe. Tutaj masz porównanie poszczególnych ofert. Zauważ, że to w Get in to koszt 6,99 złno chyba że w ciągu miesiąca dokonasz płatności kartami płatniczymi na kwotę min 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 to też zależy od tego ile masz lat obecnie, jak ja zakładałem w BZ WBK to udało mi się trafić na ofertę Konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danusqa Napisano 15 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 w każdym banku są pewne opłaty pobierane za np prowadzenie konta, ja mam konto w PKO i nie narzekam jakieś grosze mi pobierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 15 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 U babci. 100% pewności że nie zginie ani rząd nie okradnie Cie z tego. A o %% to już nie wspomnę. Jak to babcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pebenek Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Gorzej jest z kontem firmowym Tutaj naprawdę nie ma wielu dobrych ofert. Ostatnio szukałem i powiem Wam,ze miałem niemały problem ponieważ wiele banków miało jakieś dodatkowe opłaty. W koncu udało mi się załozyć w smart banku ( aktualnie jest to nest bank, ale praktycznie nic się w tym zakresie nie zmieniło oprócz nazwy - warunki takie same....). To co warto jest sobie zrobić to porównać sobie ofertypostawnaswoim.pl Na tej stronie jest aktualizowany ranking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi