juliam Posted May 21, 2016 Report Posted May 21, 2016 Mój bank podniósł mi i to mocno opłaty za prowadzenie rachunku. Z 0 zł do 10 zł. Głosuję portfelem. Gdzie szukać korzystniejszych ofert? Quote
Seerky Posted May 21, 2016 Report Posted May 21, 2016 W innym banku To powiedz chociaz w jakim teraz masz Quote
spieriz Posted May 21, 2016 Report Posted May 21, 2016 (edited) może to http://www.bzwbk.pl/konta-bankowe/konta-standardowe/konto-godne-polecenia/konto-godne-polecenia-konto-internetowe.htmltylko za karty drogo. http://www.bzwbk.pl/konta-bankowe/konta-standardowe/konto-1-2-3/konto-1-2-3.htmltutaj jeszcze 0zł za konto, ale miesięczne wpływy muszą być > 2000zł Edited May 21, 2016 by spieriz Quote
NOVATOREK Posted May 21, 2016 Report Posted May 21, 2016 (edited) kolego niema już kont za darmo zawsze gdzieś za coś zapłacisz za jedno mniej za drugie więcej, w zależności czego oczekujesz, za co chcesz płacić a za co nie. Ja mam w PKO pakiet Europa płace miesięcznie za utrzymanie rachunku jakieś 20-28 zł ale nawet w Dubaju nie pobiera prowizji jak płace kartą ) w tym jest 5zł liczone za wszystkie bankomaty na świecie bez prowizji. Edited May 21, 2016 by NOVATOREK Quote
Seerky Posted May 21, 2016 Report Posted May 21, 2016 ja osobiscie mam w AliorBanku, płace chyba 3 albo 4zł wpływy musza byc minimum 1500 miesiecznie... i wszystkie bankomaty za free Quote
Alwego Posted May 22, 2016 Report Posted May 22, 2016 Ja od ponad 10 lat siedzę w inteligo i mam chyba 6 zł opłat za powiadamianie SMS, złotówkę od przelewu i jakąś prowizję za korzystanie z obcych bankomatów. Bank może nie najlepszy, ale trudno mi się rozstać z 10 letnią historią wykonanych przelewów (mam tak od czasy gdy mnie windykator nawiedził a ja kwitek z ajencji już miałem wywalony). Quote
srebrnik Posted May 23, 2016 Report Posted May 23, 2016 Spotkałem się z opinią, że jest całkiem znośne. Tylko tam są jakieś opłaty za prowadzenie. Jeżeli chcesz aby konto było w 100% darmowe, mógłbym polecić Ci w tym momencie Smart Konto w Smart Banku, które w chwili obecnej jest bezwarunkowo darmowe. Co to oznacza, że korzystanie z konta, przelewy i wypłaty z bankomatów są darmowe. Tutaj masz porównanie poszczególnych ofert. Zauważ, że to w Get in to koszt 6,99 złno chyba że w ciągu miesiąca dokonasz płatności kartami płatniczymi na kwotę min 300 zł. Quote
spieriz Posted May 23, 2016 Report Posted May 23, 2016 to też zależy od tego ile masz lat obecnie, jak ja zakładałem w BZ WBK to udało mi się trafić na ofertę Konto Quote
danusqa Posted July 15, 2016 Report Posted July 15, 2016 w każdym banku są pewne opłaty pobierane za np prowadzenie konta, ja mam konto w PKO i nie narzekam jakieś grosze mi pobierają Quote
BlackBlue Posted July 15, 2016 Report Posted July 15, 2016 U babci. 100% pewności że nie zginie ani rząd nie okradnie Cie z tego. A o %% to już nie wspomnę. Jak to babcie. Quote
pebenek Posted November 17, 2016 Report Posted November 17, 2016 Gorzej jest z kontem firmowym Tutaj naprawdę nie ma wielu dobrych ofert. Ostatnio szukałem i powiem Wam,ze miałem niemały problem ponieważ wiele banków miało jakieś dodatkowe opłaty. W koncu udało mi się załozyć w smart banku ( aktualnie jest to nest bank, ale praktycznie nic się w tym zakresie nie zmieniło oprócz nazwy - warunki takie same....). To co warto jest sobie zrobić to porównać sobie ofertypostawnaswoim.pl Na tej stronie jest aktualizowany ranking. Quote
Recommended Posts