Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

może to ;)

http://www.bzwbk.pl/konta-bankowe/konta-standardowe/konto-godne-polecenia/konto-godne-polecenia-konto-internetowe.html

tylko za karty drogo.

http://www.bzwbk.pl/konta-bankowe/konta-standardowe/konto-1-2-3/konto-1-2-3.html

tutaj jeszcze 0zł za konto, ale miesięczne wpływy muszą być > 2000zł

Edytowane przez spieriz
Napisano (edytowane)

kolego niema już kont za darmo zawsze gdzieś za coś zapłacisz za jedno mniej za drugie więcej, w zależności czego oczekujesz,  za co chcesz płacić a za co nie. Ja mam w PKO pakiet Europa płace miesięcznie za utrzymanie rachunku jakieś 20-28 zł  ale nawet w Dubaju nie pobiera prowizji jak płace kartą ;)) w tym jest 5zł liczone za wszystkie bankomaty na świecie bez prowizji.

Edytowane przez NOVATOREK
Napisano

Ja od ponad 10 lat siedzę w inteligo i mam chyba 6 zł opłat za powiadamianie SMS, złotówkę od przelewu i jakąś prowizję za korzystanie z obcych bankomatów. Bank może nie najlepszy, ale trudno mi się rozstać z 10 letnią historią wykonanych przelewów (mam tak od czasy gdy mnie windykator nawiedził a ja kwitek z ajencji już miałem wywalony).

Napisano

Spotkałem się z opinią, że jest całkiem znośne. Tylko tam są jakieś opłaty za prowadzenie. Jeżeli chcesz aby konto było w 100% darmowe, mógłbym polecić Ci w tym momencie Smart Konto w Smart Banku, które w chwili obecnej jest bezwarunkowo darmowe. Co to oznacza, że korzystanie z konta, przelewy i wypłaty z bankomatów są darmowe. Tutaj masz porównanie poszczególnych ofert. Zauważ, że to w Get in to koszt 6,99 złno chyba że w ciągu miesiąca dokonasz płatności kartami płatniczymi na kwotę min 300 zł.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

U babci. 100% pewności że nie zginie ani rząd nie okradnie Cie z tego. A o %% to już nie wspomnę. Jak to babcie. :D

• 4 miesiące temu...
Napisano

Gorzej jest z kontem firmowym Tutaj naprawdę nie ma wielu dobrych ofert. Ostatnio szukałem i powiem Wam,ze miałem niemały problem ponieważ wiele banków miało jakieś dodatkowe opłaty. W koncu udało mi się załozyć w smart banku ( aktualnie jest to nest bank, ale praktycznie nic się w tym zakresie nie zmieniło oprócz  nazwy - warunki takie same....).

To co warto jest sobie zrobić to porównać sobie oferty

postawnaswoim.pl

Na tej stronie jest aktualizowany ranking.