Kleszczu Napisano 5 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 miał być fun a jest kanał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Invisible_GoD Napisano 5 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 dzis ostatni dzien czekam i podeśle wam strone z innym ogam jak chcecie, tyle dni na marne ale wiecie co dostałem7ooooooooo mety7ooooooooo krystyny7ooooooooo dykty uwaga za lojalność co za to kupisz na pewno nie tyle floty co ci zniknęło, a floty dalej brakcałkiem dobrą gierke już znalazłem nie pisze tam nic o błedach w grze że admina nie ma więc raczej wszystko oktylko że dałem się namówić miesiąc temu na wpłate 16zł qrcze szkoda ale trudno jak cos nie działa to się zmienia na działającerozumiecie 7ooooooooo surki za lojalność kupie sobie dziś autobus by do pracy dojechać Kazdy odzyskał swoją flote. Trzeba tylko napisac na MAILA. A nagroda za lojalnosc jest z automatu po kilku dniach ciąglego logowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi8905 Napisano 5 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 nie, nie każdy odzyskał flotę, mimo pisania i proszenia się o swoje...już nie mówię o stratach z powodu braku ekspedycji....zresztą widać wszystko po statystykach (mowa o uni9) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleszczu Napisano 7 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 dalej admin ignoruje by odpisać co się dzieje dobrze że jest promocja 1oo% więcej astatów szkoda że nie 1oo% floty się odzyskać,widzę że post mój zniknął, więc prosze raz jeszcze osoby które mogą polecić inny serwer z podobną grą do tej chyba że ma ktoś na oryginalnym o gamie konto do oddania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerdal Napisano 7 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Uważam, że to tchórzostwo od soboty pisze do admina i nie mam żadnej odpowiedzi. Pisanie na forum i grze o tym jak to się zwraca utracone floty to po prostu ściema, floty wracają do znajomych i kolegów. Napisałem to wprost bo wpienia mnie brak odpowiedź. Niech admin po prostu napisze, że nie ogarnia a nie ściemnia jak to ciężko pracuje nad naprawą awarii. Brak odpowiedzi to brak szacunku i kultury i nie boje się tak pisać bo nie lubię być traktowany per noga. Dotuję tę grę co miesiąc więc należy mi się minimum szacunku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 7 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Uważam, że to tchórzostwo od soboty pisze do admina i nie mam żadnej odpowiedzi. Pisanie na forum i grze o tym jak to się zwraca utracone floty to po prostu ściema, floty wracają do znajomych i kolegów. Napisałem to wprost bo wpienia mnie brak odpowiedź. Niech admin po prostu napisze, że nie ogarnia a nie ściemnia jak to ciężko pracuje nad naprawą awarii. Brak odpowiedzi to brak szacunku i kultury i nie boje się tak pisać bo nie lubię być traktowany per noga. Dotuję tę grę co miesiąc więc należy mi się minimum szacunku!Z tymi znajomymi to nie przesadzaj... Nie bylo mnie ponad 2 lata po permbanie na uni6. A jakos flote odzyskalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi8905 Napisano 7 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 szczęściarz.... :-P ja wciąż sobie czekam jak ten d*bil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerdal Napisano 7 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Funkcja "random" nie jest najszczęśliwszą jeżeli się bierze odpowiedzialność trzeba być konsekwentnym - jak przystało na FACETA (nie ujmując kobietą). Nadal czekam na informacje czy dostanę zwrot floty czy nie - teraz już tylko dla słabej satysfakcji potwierdzającej moje przypuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiub1990 Napisano 7 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Ja tak samo pisałem juz ze 4 maile i nic , dodam ze spadlem we flocie na uni 9 ... nick pokemon_ i dalej ani odzewu ... powoli mnie to zniechęca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Witam !Przepraszam że to tak długo trwa, lecz nawet Gmail stwarza kłopoty w administracji, który od lat był niezawodny (nie wiem czym to spowodowane jest i czy inni mają też problemy). Większość zgłoszenia pomieszał z datą 6.04 Przykładowo zgłoszenie gracza ARAB z datą (wg. gmaila) 6.04:http://screenshot.sh/n8kh569zDAY5gPo otwarciu zgłoszenia:http://screenshot.sh/ouC8hctjz44Vk Widzimy datę zgłoszenia faktyczną 4.04 a moją odpowiedź dzisiaj 8.04 skąd data 6.04 - takich wiadomości mam ponad 100 z całej skrzynki i zdarzyło się że to samo zgłoszenie sprawdzałem po 3 lub 4 razy, ze względu na sporą liczbę samych duplikacji. Inny przykład:http://screenshot.sh/m7QvZSXbliEpsśrodek wiadomości:http://screenshot.sh/mLfm49jwaqxXc tutaj data jest faktyczna z 5.04, jako nieliczne zgłoszenie.Jak to się mówi, jak się coś wali to wszystko na raz. Dajcie znać czy wy też macie jakieś kłopoty z gmailem. To jest powodem możliwości ominięcia waszego zgłoszenia, lecz staram się sprawdzić każde, jednak jeżeli zgłoszeń jest kilka od tej samej osoby(lub kilkanaście!) a ostatnie jest rozpatrzone jako pozytywne inne maile są usuwane jako "zduplikowane". Postępujcie wg. wiadomości w grze a wszystko dzisiaj zostanie wyprostowane i będziemy mogli przejść do rekompensat i bieżących spraw.Cały dzisiejszy dzień od 12:00 będę online do późnych godzin nocnych i na każde zgłoszenie reaguje natychmiastowo. ,, W czwartek pod wieczór udało się rozwiązać pozytywnie około 100 zgłoszeń, dlatego j/w pisałem piątek całym dniem dla was aby rozwiązać oczekujące jeszcze zgłoszenia do 100%. SheeVa dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NOVATOREK Napisano 8 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Szanowny Desuxie cieszymy się niezmiernie z twojej hojnej obecnośc.A teraz do rzeczy chciałbym wiedzieć ile straciłem floty bo niepamietam budowalem recyklery i znikały i tak kilka razy. Problem w tym że invisible ma tylko dostęp do banowania, Bubu nebu czy jakoś tak twierdzi że niema uprawnień na u7 więc jak nie ty to kto mi to sprawdzi? Oczywiście chodzi o uni7 nick NOVATOREK. Info proszę na pw w grze. Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez NOVATOREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleszczu Napisano 10 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 co ze straconą flotą admin odpisz a nie ukrywasz się tylko konkretnie czemu nie oddajecie jej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y2K Napisano 13 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Już dwa tygodnie odkąd niby floty oddane a mojej dalej nie widać, jeżeli takie problemy z mailem to sobie zmieńcie na innego. Żałosne to się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 27 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Na u8 floty zniknęły po 2-ow dniowym problemie. Tak jak zawsze pewnie trzeba pisać e-mail i czekać ok. 1-2 tygodnia na rozpatrzenie i zwrot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 27 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Jeszcze jednej floty mi nie oddal po ostatnich bledach,a juz musze pisac o zwrot kolejnej floty masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 27 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Trzymam kciuki za CIEBIE ARAB. A nawet w poście którym napisał admin powoływał się na Twój błąd i zgłoszenie. XD Jaka to ironia. Tutaj chyba na prawdę nie ma co grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi