Leonardo_da_Vinci Napisano 16 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Witam, rożne rzeczy już tu widziałem wały z lotto multi itd..... itd...... Może więc gracze Seerky oraz x89 wyjaśnią nam tu na forum o co chodzi, z kupnem trytu oraz z flotą Seerky-ego.A więc: x89 sprzedał 10.000 jednostek trytu za 60.000.000.000.000 (6.000.000.000) odbiorca: Seerky ????? Mało tego flota Seerky-ego wczoraj nagły wzrost na top 6 o około 340 mld punktów, a dziś znowu w dół na top 73. Co tu się wyrabia ??? gdzie jest jakiś GO czy SGO niech ktoś zrobi z tym porządek proszę grzecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seerky Napisano 16 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 to pierw ja sie wypowiem... ze nie wiem co sie dzieje... wczoraj ok godz 20/20:30 oddalem konto wiec podejrzewam ze jak zwykle znalazla sie jakas pi*** tylko po to by spuszowac kogos i tyle... i surowce jak i konto pojdzie sie je***... tyle ode mnie moze nowy wlasciciel tez sie wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sammy Napisano 16 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Jak dla mnie nie ma co wyjaśniać ban i koniec ewidentny push i jeszcze bym sprawdził IP i czy się one nie zmieniały w krótkim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 16 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Seerky a komu oddales konto ? Komus z forum? Podaj nick bo domyslam sie kto to ten x89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 16 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Seerky a komu oddales konto ? Komus z forum? Podaj nick bo domyslam sie kto to ten x89 To neonek czy jak mu tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 16 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Noo wiedzialem ze to on jemu kont sie nie oddaje bo on nie umie grac uczciwie jestt rekordzista w ilosci zbanowanych kont i nigdy sam do niczego nie doszedl zawsze mial kilka multi i dostawal bany zwykla lama ktora tylko umie oszukiwac wiec nie dziwi mnie to Supreme dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 16 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Noo wiedzialem ze to on jemu kont sie nie oddaje bo on nie umie grac uczciwie jestt rekordzista w ilosci zbanowanych kont i nigdy sam do niczego nie doszedl zawsze mial kilka multi i dostawal bany zwykla lama ktora tylko umie oszukiwac wiec nie dziwi mnie to Znaczy się taki chwast, pasożyt czy coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Sprzedający jak i kupujący zawieszeni do wyjaśnienia za push, trwa weryfikowanie szczegółów transkacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seerky Napisano 16 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Napisal do mnie gracz Marcinek i to jemu oddalem konto nie wiem kto to nie znam ludzi mialem nadzieje ze bedzie mial wiecej czasu niz ja i zaopiekuje sie kontem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 16 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Sprzedający jak i kupujący zawieszeni do wyjaśnienia za push, trwa weryfikowanie szczegółów transkacjiA co z termitem? Dowiemy sie w tym roku? Napisal do mnie gracz Marcinek i to jemu oddalem konto nie wiem kto to nie znam ludzi mialem nadzieje ze bedzie mial wiecej czasu niz ja i zaopiekuje sie kontem...Marcinek to neon, najwieksza niedorajda na ogam.online Supreme dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seerky Napisano 16 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 (edytowane) dobrze wiedziec ...szkoda ze po fakcie.... powinien byc temat zalozony z najwiekszymi lamami i Pusherami na Ogam Edytowane 16 Października 2015 przez Seerky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 16 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Co tu się wyrabia ??? gdzie jest jakiś GO czy SGO niech ktoś zrobi z tym porządek proszę grzecznie.Tutaj masz odpowiedź: http://forum.ogam.online/topic/20644-rekrutacja-go/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 W przypadku termita zostaną na 99% nałożone blokady za multi konta dożywotnie, ta sprawa jest jeszcze weryfikowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 16 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Skoro juz tu piszesz to powiedz nam co z wyborem na Operatorów Brak chętnych czy tajemnica ? ostatnio nikt nic tu nie wie kazdy gra bo gra i czeka az bedzie komunikat o rozwiazaniu gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Pozwolę na ten lekki offtop, zgłoszeń oczywiście było kilka, jednak miałem pewne wątpliwości co do rozmieszczenia stanowisk i ogłoszę ponownie rekrutację, tym razem z informacją w grze i trwającą 24 godziny od momentu ogłoszenia, następnie 12 godzin zostaną wybrane osoby, które otrzymają stanowiska rekrutantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 16 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 I nadal myslisz ze gra rozwija sie swietnie , forum jest aktywne mimo 3 dniowych postow na SB oraz wszystko jest ok tak ? Powodzenia deus Ci zyczę w dalszyb "rozwijaniu" gry dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 21 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 i jak z tą rekrutacjąmoże jak się zgłoszę to shoutboxa odzyskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 22 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 A ja UB dostane na u8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi