deusx Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Witam !Ogłaszamy rekrutację do naszego zespołu!Potrzebujemy operatorów do u8 oraz moderatora forum, chętni proszę o PW do mnie (tutaj na forum). Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhsnake0 Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Deusx nie wydaje CI się, że na początku powinieneś nadrobić spore zaległości z pracami ?Ja wiem, że łatwo się rekrutuje osoby, które będą za Ciebie świeciły oczami - jednak ILE MOŻNA !! ? Zrób co obiecałeś a poźniej kompletuj team.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spieriz Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Revenge, to jest okazja na którą tak długo czekałeś, dawaj dawaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Revenge, to jest okazja na którą tak długo czekałeś, dawaj dawaj! Okazja była by gdyby deus zrobił cos w tym kierunku Nie mam zamiaru byc tutaj kims wyzej niz gracz, mija sie z celem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts