Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, rożne rzeczy już tu widziałem wały z lotto multi itd..... itd...... Może więc gracze Seerky oraz x89 wyjaśnią nam tu na forum o co chodzi, z kupnem trytu oraz z flotą Seerky-ego.

A więc:  x89 sprzedał 10.000 jednostek trytu za 60.000.000.000.000 (6.000.000.000) odbiorca: Seerky ????? Mało tego flota Seerky-ego wczoraj nagły wzrost na top 6 o około 340 mld punktów, a dziś znowu w dół na top 73. Co tu się wyrabia ??? gdzie jest jakiś GO czy SGO niech ktoś zrobi z tym porządek proszę grzecznie.

Napisano

to pierw ja sie wypowiem... ze nie wiem co sie dzieje... wczoraj ok godz 20/20:30 oddalem konto wiec podejrzewam ze jak zwykle znalazla sie jakas pi*** tylko po to by spuszowac kogos i tyle... i surowce jak i konto pojdzie sie je***...

tyle ode mnie moze nowy wlasciciel tez sie wypowie

Napisano

Noo wiedzialem ze to on :) jemu kont sie nie oddaje bo on nie umie grac uczciwie :) jestt rekordzista w ilosci zbanowanych kont i nigdy sam do niczego nie doszedl :) zawsze mial kilka multi i dostawal bany :) zwykla lama ktora tylko umie oszukiwac wiec nie dziwi mnie to :)

Znaczy się taki chwast, pasożyt czy coś podobnego :)

Napisano

Napisal do mnie gracz Marcinek i to jemu oddalem konto nie wiem kto to nie znam ludzi mialem nadzieje ze bedzie mial wiecej czasu niz ja i zaopiekuje sie kontem...

Napisano

Sprzedający jak i kupujący zawieszeni do wyjaśnienia za push, trwa weryfikowanie szczegółów transkacji

A co z termitem? Dowiemy sie w tym roku?

Napisal do mnie gracz Marcinek i to jemu oddalem konto nie wiem kto to nie znam ludzi mialem nadzieje ze bedzie mial wiecej czasu niz ja i zaopiekuje sie kontem...

Marcinek to neon, najwieksza niedorajda na ogam.online

Napisano (edytowane)

dobrze wiedziec ...szkoda ze po fakcie....

powinien byc temat zalozony z najwiekszymi lamami i Pusherami na Ogam

Edytowane przez Seerky
Napisano

Pozwolę na ten lekki offtop, zgłoszeń oczywiście było kilka, jednak miałem pewne wątpliwości co do rozmieszczenia stanowisk i ogłoszę ponownie rekrutację, tym razem z informacją w grze i trwającą 24 godziny od momentu ogłoszenia, następnie 12 godzin zostaną wybrane osoby, które otrzymają stanowiska rekrutantów.