Y2K Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Nie da się przenieść konta z uni 3 na uni 5, wcześniej wyskakiwał mi błąd ładowania lini, teraz białe tło które może iść w nieskończoność, niezależnie od przeglądarki. Proszę o szybką odpowiedź bo jest już ta sprawa lekko irytująca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Załączyłem już wyświetlanie komunikatów (zamiast białego tła). Problemu nie powinno już być, natomiast jeżeli będzie to proszę podać wyświetlający się komunikat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted June 2, 2015 Author Report Share Posted June 2, 2015 (edited) Niestety biała strona i żadnych efektów niezależnie ile się czeka, wcześniej mi wyskakiwał błąd : Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 512 bytes) in/var/www/vhosts/ogam.online/uni3/transfer.php on line 40 a teraz: Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 72 bytes) in /var/www/vhosts/ns3365133.ip-37-187-75.eu/uni3/transfer.phpon line 40 Edited June 2, 2015 by Y2K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted June 6, 2015 Author Report Share Posted June 6, 2015 No i co dalej ?? Będzie robione coś w tej sprawie ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted June 13, 2015 Author Report Share Posted June 13, 2015 Przenieś konto na uniwesum 5 - przedłużone do 14 czerwca Nie przegap, bo więcej możliwości przeniesienia nie będzie! Proszę się i proszę już prawie 2 tygodnie gry w plecy, a efektów jeszcze nie widzę. kontakt z Administracją bardzo słaby. Wystąpił błąd. Skontaktuj się z administratorem.Numer błędu: #43, kod błędu: OGamtest@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts