SonGoku Napisano 1 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Oczekuję, że każdemu przywrócicie ciągłość logowań -.- Miałem ponad 20 dni a robiąc backupa z 3 rano to ciągłość szlag trafił. Do tej pory nie doczekałem się backupa z okolic marca-kwietnia, bo nie napisałem jakiegoś durnego tematu. Myślicie, że ludziom się chce pisać? Zepsuliście, to teraz każdemu z automatu naprawcie! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 2 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 hehehe mi brakowało 6 godzin i później awaria - nie zalogujesz się. a potem robota i spać i przepadło wszystko....też licze na przywrócenie, ewentualnie jak się nie da to trudno, trzeba rozdać KAŻDEMU AKTYWNEMU nagrode za 30 dni logowania.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Zostanie dzisiaj przywrócony poprzedni czas aktywności z wczorajszego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonGoku Napisano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Zostanie dzisiaj przywrócony poprzedni czas aktywności z wczorajszego dniaPożyjemy zobaczymy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 2 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 (edytowane) nvm, czekam cierpliwie Edytowane 3 Czerwca 2015 przez Goldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonGoku Napisano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Zostanie dzisiaj przywrócony poprzedni czas aktywności z wczorajszego dniaPoziom 1/4 Aktywny 1d 06h 45m 31s / 3 dni Nagroda W sumie do przewidzenia było, że nie wywiążesz się z tego, co deklarowałeś. Kiedy nauczysz się nie składać deklaracji, z których nie jesteś w stanie się wywiązać?? bo czym innym jest "postarać się coś zrobić" a czymś zupełnie innym "zrobić coś". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN10CITY Napisano 3 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 U mnie to samo.tez czas logow poszedł w łeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 3 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 JA mam logi przywrócone:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 3 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 U mnie tak samo logi aktualnePoziom 4/4 Aktywny 27d 21h 42m 24s / 30 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 3 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 U mnie także wszystko na miejscu Aktywność Poziom 4/4Aktywny 11d 01h 06m 01s / 30 dni - u5 Na u7 także czas mi się zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 3 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Poziom 1/4Aktywny 1d 02h 14m 48s / 3 dni u5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonGoku Napisano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Poziom 1/4 Aktywny 1d 21h 53m 33s / 3 dni Nagroda Dla potwierdzenia: 0 0 1.000.000.000.000 Nagroda za Aktywność 19.05.2015 7:25:01 Tym razem nie podaruję - albo przywracacie, albo oczekuję nagrody, którą miałem dostać za kilka dni, tj. po 3bln każdego surowca i przedłużenie geologa o 2tyg. Deus czy kto tam jest władny prócz niego - macie możliwość/wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 3 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Deus czy kto tam jest władny prócz niego - macie możliwość/wybór Tylko deusx może rozpatrywać reklamacje/zwroty.Pozostaje nic innego jak cieprliwie czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Przepraszam, zwroty flot, łączenie, awaria trochę zgłoszeń było w skrzynce. Dzisiaj na pewno licznik aktywności powróci do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonGoku Napisano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Przepraszam, zwroty flot, łączenie, awaria trochę zgłoszeń było w skrzynce. Dzisiaj na pewno licznik aktywności powróci do normy.Nie wiem czy mam 3mać za słowo czy nie, bo znowu będzie rozczarowanie i niepotrzebne denerwowanie się. W każdym razie jest godzina 15:50 a u mnie nadal to samo: Poziom 1/4 Aktywny 2d 17h 57m 36s / 3 dni Nagroda Czyli licznik wyzerowany od tamtejszej awarii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 5 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Aktywność Poziom 2/4Aktywny 3d 03h 55m 16s / 7 dniNagroda to ja już teraz poprosze o wypłacenie tylko tego co mi się należy, bez restartu licznika (przypominam brakowało mi paru GODZIN, chyba mniej niż 6)bo restart to już 3 dni w plecy będe i ponowna prośba do deusx jak się nie wyrabiasz z robotą to powiedz że za 3 dni będzie wszystko grało i niech to 3 dni zajmie ale już wtedy niech działa a nie mówisz że na wczoraj naprawisz wszystko, potem mija minimum tydzień a Ty szukasz wymówek jak nastolatka która codziennie do "innej koleżanki idzie" a idzie się do parku ze swoim pomiziać troche.... bo to tylko po raz kolejny odstrasza ludzi... i jak zauważysz z mojej strony dużo krytyki nie płynie, ale teraz już się zdenerwowałem i swoje napisałem.... Alwego dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonGoku Napisano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Poziom 2/4 Aktywny 3d 23h 38m 47s / 7 dni Nagroda W poniedziałek 8 czerwca 2015r. również żądam wypłaty nagrody 4/4, tj. po 3bln każdego surowca oraz przedłużenie geologa o 2tyg., bo nie wierzę w żadne zapewnienia deusa, który za żadnym razem nie potrafi się wywiązać ze swoich obietnic. Kolejny raz kłamie -.- "Napisano wczoraj (4 czerwca 2015r.), 13:06 Przepraszam, zwroty flot, łączenie, awaria trochę zgłoszeń było w skrzynce. Dzisiaj na pewno licznik aktywności powróci do normy." Tiaa - DZISIAJ.. dzisiaj, czyli za kilka lat, bo raz na jakiś czas będzie pisać to samo -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 5 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Songoku nie wiem po co Ty piszesz ciagle nic to nie da , deus bedzie chcial to zrobi nie zal sie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 6 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Nie chce mi sie zakładać nowego tematu więc podepne się tutaj...więc yyy taki mały szczegół...: Rekordy przeliczone: 31.05.2015 4:00:06to z uni8 nie wiem jak tam na innych.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonGoku Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Nie chce mi sie zakładać nowego tematu więc podepne się tutaj... więc yyy taki mały szczegół...: Rekordy przeliczone: 31.05.2015 4:00:06 to z uni8 nie wiem jak tam na innych.... To samo na uni 5 czyli Rekordy przeliczone: 31.05.2015 4:00:15 Revenge ツ dlaczego podaję info o logowaniach i nagrodzie? bo deus miał się tym zająć wielokrotnie i wielokrotnie obiecywał, że zrobi to "zaraz", albo "dzisiaj". Dzisiaj mamy 8 czerwca i ja teraz żądam nagrody po 3bln każdego surowca i przedłużenie geologa o 2tyg., bo takową bym dostał gdyby nie ta zakichana awaria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 8 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Oj. I moje rekordy też sie usunęły... :-( I wszystko od nowa. Na razie mam tylko 2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 8 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Miałem nie poruszac tego bo pewnie kazdy tak ma i bedzie dym ALE , Skoro tak to: Bylo 19 tys ekspów Statystyka ekspedycji:Suma: 343Ekspedycja traf -30%: 16Ekspedycja traf oficer: 8Ekspedycja traf dziura: 0Ekspedycja traf astaty: 1Ekspedycja traf surowce: 218Ekspedycja traf tryt: 80Ekspedycja traf +30%: 20Ekspedycja traf nic: 0Statystyki ekspedycji odświeżane są raz dziennie, ostatnie przeliczenie: 01.01.1970 1:00:00 ponadto wyzerowały sie zadania z dzialu Strategia Edytowane 8 Czerwca 2015 przez Revenge ツ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 10 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Statystyka ekspedycji: Suma: 30509 zadania ok, czas:Poziom 3/4Aktywny 7d 21h 19m 08s / 10 dnijeszcze raz pisze o przyznanie nagrody za 30 dni i NIE RESETOWANIE LICZNIKA !!! bo to już sensu nie ma tygodnia teraz tracić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 11 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 (edytowane) 06-11 06:49:34 +0200 Administrator deusx Konkurs Odpowiedź Zgloś-Witamy ! Wczorajszym zwycięzcom 1000 astatów jest: Rysiaczek Gratulujemy !06-10 15:26:44 +0200 Administrator deusx Konkurs Odpowiedź Zgloś-Witamy !Wczorajszym zwycięzcom 1000 astatów jest: emilGratulujemy i przypominamy, że dzisiaj promocja również obowiązuje - ostatni dzień!czyli kasa się zgadza ale czasu na naprawe błędów dalej nie ma +1 za spam.IWNF edit:hah, spam bo się upominam o to że nic nie jest robione w kierunku poprawy jakości obsługi graczy ze strony administracji ?a edytowanie poprzedniego postu nic by nie dało, tak chociaż widać że temat żyje... Edytowane 13 Czerwca 2015 przez Goldi Alwego dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonGoku Napisano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Poziom 4/4 Aktywny 13d 11h 09m 56s / 30 dni Nagroda Geolog (+100%): do 08.09.2015 7:54:59 Nadal nic nie zrobiono w kwestii utraty ciągłości logowań. Teraz mnie nie interesuje przywrócenie ciągłości logowań, bo bym stracił 2tyg., ale interesuje mnie za to wypłata nagrody - 2tyg. geologa +100% i po 3bln każdego surowca. Ile tygodni będę się musieć upominać o swoje? - aż mnie zbanujecie na forum mimo pisania tam, gdzie wydaje się to najbardziej uzasadnione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi