Brasilass Napisano 29 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Quahodron ale masz dziwny tok myślenia,tak jak by to top10 ci coś dawało.ani przez to nie będziesz bardziej szanowany,ani uważany za lepszego gracza. gracze z uni3 wcale nie jest powiedziane że grają dłużej od ciebie,bo mogli założyć konto później od ciebie tylko szybciej się rozwineli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vequris Napisano 30 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Witam.Przed chwila przeniosłem swoje konto z uniwersum 3 na uniwersum 5.Wyświetlono komunikat z prośba o zmianę nicku lecz zaraz po przejściu w tryb ustawień ( w celu zmiany nicku ) zostałem wylogowany. Problem w tym iż zapomniałem o istniejącym koncie na uniwersum 5 z tym samym loginem oraz hasłem.Przy próbie logowania na uniwersum 5 zalogowało mnie na stare już od dawna nieużywane konto.Dlatego tez zmieniłem na nim hasło myśląc, że ta zmiana pozwoli na zalogowanie się na przenoszone przeze mnie konto z uniwersum 3. Niestety jednak nic to nie dało.Obecnie logując się na uniwersum 3 pokazuje mi się komunikat gry ze konto zostało przeniesione. A logując się na uniwersum 5 pokazuje mi błędną nazwę użytkownika lub hasło.Co teraz ? Pomocy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samuraj Napisano 30 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Mam ten sam problem chciałem przenieść konto z u3 w celu włączenia na nim od razu urlopu ale po prostu je wcielo przy zmianie nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 4 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 To do kiedy w końcu trwa to łączenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Boski- Napisano 17 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Tak się przypomnę tylko - CO DO JASNEJ CHOLERY Z UNI7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 17 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Tak się przypomnę tylko - CO DO JASNEJ CHOLERY Z UNI7? Ja tylko tak przypomnę - większość graczy U7 nie chciała łaczenia, to nie połączono :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 12 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Skibo denerwuje sie ciekawe czemu Ja dalej jestem za połaczeniem wszystkiego i wszystkich raz a pozadnie Ps. Skibo moze jakies ziółka na uspokojenie wez MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 12 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Własnie , gdyby ludzie z U7 zagłosowali inaczej to bylo by inaczej A teraz mecz sie , masz tyle flot , wyjdz z sojuszu i złomuj , i tak fs nie robia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 12 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Niewiem jak ci ludzie głosowali ale Ja odałem głos na TAK MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi