nebu Napisano 19 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Jest napisane tu http://forum.ogam.online/topic/19893-zabawa-w-z%C5%82omowanie-vol-13/Połowa tego co w turnieju głównym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 19 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Mój błąd i niedoczytanie , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 19 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 No i super jest Gratulacje dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 20 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Gratuluję wszystkim Pobiłem swój rekord, tak więc sam się cieszę Do następnej edycji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiKej Napisano 20 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam małe ale co do wyników:)Chodzi o 3 najlepsze osoby z U3Dlaczego gracz "Ruby" jest na 3 miejscu skoro odpadliśmy w tej samej rundzie? a nie było również stoczonej dodatkowej walki? W rególaminie jest taki zapis3 najlepsze osoby z każdego uniwersum dostaną 30 pln (w razie potrzeby stoczą dodatkowe walki)Niestety brak w nim info na temat wyżej przedstawionej sytuacji. Proszę o wyjaśnienie Pozdro Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez DiKej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Boski- Napisano 20 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Gratulację, uniwersum 7 zdominowało pozostałe w tej edycji! Ja bym to bardziej sprecyzował. Gratulację dla Aniołów Kolejna edycja w całości Nasza Dobra robota chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 21 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Deusx wiem ze masz malo czasu ale jest pewna kwestia. ARAB wygrał zwz , ja wygralem zwz przegranych w 1 rundzie ... ARAB siedzial nad składem bardzo długo a ja tylko wpisałem by zgadzały się liczby i go nawet nie pamiętam niestety. Moglibysmy prosic z czystej ciekawosci o symulacje : RevenGe (u3) vs. ARAB (u7) Pozdeawiam Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Revenge ツ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 21 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Dex chodzi nam o zrobienie dodatkowej zabawy dla graczy pod ta 13 edycje. Zabawa by polegala na zrobieniu zakladow wpisowe 2-5 astatow Revenge ツ vs ARAB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 21 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano dziś, 14:10Dex chodzi nam o zrobienie dodatkowej zabawy dla graczy pod ta 13 edycje.Zabawa by polegala na zrobieniu zakladow wpisowe 2-5 astatowRevenge ツ vs ARAB kilka dni temu, wypowiedzi Araba i Ravenge na SB pozwalały na zablokowanie kont z racji działania na niekorzyśc Ogam, a teraz w sytuacji wygranej zabawy chcecie dodatkowej zabawy.No jak dla mnie, to porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 21 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) kilka dni temu, wypowiedzi Araba i Ravenge na SB pozwalały na zablokowanie kont z racji działania na niekorzyśc Ogam, a teraz w sytuacji wygranej zabawy chcecie dodatkowej zabawy.No jak dla mnie, to porażka wszystkim czasami puszczają nerwy, leon chyba przyznasz ze nie wszystko wygląda tak jak powinno, biorąc pod uwagę że jest to najlepszy priv człowieka strzela nie powiem gdzie i wylewa żale czy to sb czy to w postach. Zaczynasz zachowywać się jak kilka miesięcy temu mój faworyt któremu przewidziałem świetlaną przyszłość w szeregach "władz" ogam. Kiedyś były zakłady przed finałem co wpływało pozytywnie na graczy a teraz... wstawienie posta, punktów za walki brak pomimo zapowiedzi, nikt nie wie nawet czy dodatkowe floty były brane pod uwagę. Nie wspomnę o obietnicy zmiany zasad zwz ktora została złożona równo 2 lata temu Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez MrWhite Alwego dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Czekamy dalej na dokøadne wyniki kto z kim jak wygral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Przepraszam za opieszałość, nagrody przyznane poza Bartek_L u8, nick nie istnieje obecnie. Dokładne walki dzisiaj będą na 100%, a jako bonus udostępnie symulator z obecnej zabawy, który będzie po wpisaniu agresora i obrońcy wyświetlał wynik walki (jako 3 runda, czy walka obu składów), oczywiście składy flot nie zostaną pokazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_L Napisano 23 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Przepraszam za opieszałość, nagrody przyznane poza Bartek_L u8, nick nie istnieje obecnie. Dokładne walki dzisiaj będą na 100%, a jako bonus udostępnie symulator z obecnej zabawy, który będzie po wpisaniu agresora i obrońcy wyświetlał wynik walki (jako 3 runda, czy walka obu składów), oczywiście składy flot nie zostaną pokazane. Dziwna sytuacja bo moje konto jest cały czas aktywne.Punkty: 8.683.939.393 (Miejsce 570 z 4193) http://www.iv.pl/images/42986306964314430332.jpg Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Bartek_L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Gdzie te dokładne wyniki? i ten symulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kileros Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Witam mam pytanko do admina : kiedy będa wyniki fazy drugiej tych co odpadli?? czekam szukam i nic ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Witam mam pytanko do admina : kiedy będa wyniki fazy drugiej tych co odpadli?? czekam szukam i nic (A kto mówił że takowa rozgrywka będzie? Był konkurs główny i tych co odpadli w fazie 1 zabawy. Dla tych co odpadli w dalszych fazach nie było dodatkowych rozgrywek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Ślepi wy czy co? xP Harmonogram walk przegranych pierwszej fazy: FAZA I pinczer (u7) vs sithgrom1 (u5)ryczard (u3) vs mrkonar (u5)spiritus (u3) vs wiecznysen (u7)Naharis (u7) vs bobik (u3)joint2424 (u8) vs BlaraS (u8)wysota (u8) vs pudel (u3)Soul (u8) vs marrcin1234 (u3)remass777 (u7) vs farek (u8)OXY (u8) vs Exist (u3)PREDATOR (u8) vs TermiTT (u7)Driver0wsky (u8) vs pawlak (u8)RZEMEK (u3) vs kosa (u7)DarthVader (u8) vs maverek (u5)Goku (u3) vs caterham (u3)BlackBlue (u8) vs Aro (u8)freebok (u5) vs Power (u8)OldSmuggler (u7) vs Lukas377 (u8)daniwas (u8) vs Strazak81 (u7)zagadka (u5) vs Pro100WPysk (u8)ZAJAC (u5) vs KapitanBiegunka (u7)lorak (u7) vs Neriel (u3)miazdzka (u7) vs kudlaty (u8)RevenGe (u3) vs Psycho349 (u8)peacemaker (u7) vs eldo9013 (u8)johnylocoo (u8) vs Arct (u7) FAZA IIpinczer (u7) vs mrkonar (u5)spiritus (u3) vs BlaraS (u8)pudel (u3) vs marrcin1234 (u3)farek (u8) vs Exist (u3)PREDATOR (u8) vs pawlak (u8)RZEMEK (u3) vs Goku (u3)BlackBlue (u8) vs Power (u8)Lukas377 (u8) vs Strazak81 (u7)Pro100WPysk (u8) vs KapitanBiegunka (u7)Neriel (u3) vs miazdzka (u7) peacemaker (u7) vs Arct (u7) vs RevenGe (u3) No ale deus jak zwykle się nie popisał... "dzisiaj będą na 100%," taa... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 FAZA IIIpinczer (u7) vs spiritus (u3)marrcin1234 (u3) vs Exist (u3)PREDATOR (u8) vs Goku (u3)Power (u8) vs Lukas377 (u8)Pro100WPysk (u8) vs Neriel (u3) vs RevenGe (u3) FAZA IVpinczer (u7) vs marrcin1234 (u3)PREDATOR (u8) vs Power (u8) vs RevenGe (u3) FAZA IVmarrcin1234 (u3) vs RevenGe (u3)3 miejsce: Power (u8) Sa wyniki wszystkich faz przecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Mu bardziej chodziło o to że odpadł w 2 fazie turnieju głównego i tak samo jak dla przegranych w 1 fazie będzie lista graczy i rozgrywki dla tych co przegrali w 2 fazie turnieju głównego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Być może, ale napisał "Faza druga tych co odpadli" Jak tak to było pisać "dodatkowy turniej tych co odpadli w 2 fazie" Cóż, to by było bez sensu z każdej fazy przegranym osobny turniej robić. Ewentualnie poczekać do końca głównego turnieju i zrobić następny dla przegranych z wszystkich faz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Tylko, że dochodzi tutaj do absurdalnej trochę sytuacji. Oto bowiem, przykładowo "marcin1234", który przegrał w pierwszej fazie, potem w fazie walk przegranych dotarł do finału i tam znowu został pokonany, mając dwa razy więcej przegranych walk ode mnie (zostałem pokonany raz - w V fazie), dostał o wiele większa nagrodę. Dlatego wydaje mi się, że jeśli chcemy robić drugą drabinkę, to to po prostu musi być system podwójnej eliminacji o którym była mowa w jakimś temacie i były przykładowe rozpiski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi