zdzisLG Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 (edytowane) Po pierwsze wcieło mi 60.000 trytu bo chciałem skrócić badanie. tryt zniknął badanie sie nie skróciło.(napisałem juz ponowne odwołanie poprzez zakładkę kontakt bo po pierwszym dostałem odp:"Re: ZGŁOSZENIE (-zdzisLG- (id: 3880) - uni: 7) -Nigdzie nie stwierdziłem błędu. badanie dzisiaj skończyło mi się robić i teraz gdy chce wklepać następne wyskakuje komunikat:Aktualnie badasz jedno badanie ! Prosze o sprawdzenie błędu(moge deus podać Ci passy chociaz sam pewine dasz rade sie zalogować na moje konto i sam sprawdz) Napisze tylko ,ze to juz nie pierwszy raz na moim koncie takie jaja bo juz wczesniej straciłęm 150.000 trytu na tym badaniu ale olałem sprawę wcześniej niestety...Czyli reasumując poproszę z powrotem 60.000 trytu i możliwość badania kolejnych badań.Bede się równiez ubiegał o darmowe skrócenie następnego badania które klikne o czas reakcjii ,naprawy przez administracje błędu na moim koncie. Bo juz teraz czyli o 18:36 dnia 21.11.2014 mogłbym kliknąc następne badanie a nie moge. Dodam jeszcze ,ze w podglądzie pokazuje ,ze badanie jest zakonczone:Piątek 21 Listopada19:00:24Online: 37 (380) Badanie: Badanie zakończone! Poleciłeś: Do dnia: 01.07 - 0 graczy - odśwież Punkty 11.125.335.176.508 71/3386 Edytowane 21 Listopada 2014 przez zdzisLG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwator Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 (edytowane) Co do badań to miałem taki sam problem , opisałem go w tym temacie http://forum.ogam.online/topic/19244-b%C5%82%C4%85d-bada%C5%84-na-u7/ , po ok tygodniu problem zniknął , a co do trytu to też mi się coś takiego przydarzyło na u5 , u mnie sytuacja wyglądała następująco , cytat z mojego odwołania z dnia 3 maja .Witam , chciałem skrócić badanie o 5 dni , wlazłem w tryt i kliknąłem ikonkę , niestety zawiesił mi się net w tym momencie więc kliknąłem Podgląd trytu nie ubyło , sprawdziłem jeszcze dla pewności badania (nie zostały skrócone ) więc jeszcze raz wszedłem w tryt i kliknąłem ikonkę za 100000 . Tym razem wszystko było dobrze , badanie zostało skrócone , ale po odświeżeniu brakowało mi 200000 trytu ! Odwołanie zostało rozpatrzone negatywnie , nie dopominałem się więcej o ten tryt , ale teraz widząc że taka sytuacja spotkała nie tylko mnie chciałbym zaznaczyć że problem jednak istnieje . Edytowane 21 Listopada 2014 przez Salwator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Nie pozostaje nic innego jak dorobić pełną historię do użytych pakietów, ponieważ błędu stwierdzonego nie ma, a podobno czasami ktoś ma.Historia rozwiąże wątpliwości, zostanie napisana w godzinach nocnych jeszcze dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 historia historią niech już będzie ..olać ten tryt ale ja ŻADNYCH badan badać nie mogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Powinno być już ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi