Salwator Posted October 24, 2014 Report Posted October 24, 2014 (edited) Mój nick z gry Stryk w podglądzie pisze mi że badam tech ekspedycji , chodź niczego nie badam , jeśli klikam jakieś badanie wyskakuje mi komunikat "Aktualnie badasz jedno badanie !" Edited October 24, 2014 by Salwator Quote
Guest I_Will_Never_Forget Posted October 25, 2014 Report Posted October 25, 2014 Prawdopodobnie podczas przenosin z u6->u7 badałeś technologie expedycji i po przenoszeniu bada się ona dalej, niestety nie widać tego w zakładce badania. Quote
Salwator Posted October 25, 2014 Author Report Posted October 25, 2014 Przy przenosinach faktycznie badałem tech ekspedycji , ale skończyłem to badanie trzy dni temu , po nim kliknąłem krótkie dwudniowe badanie tech laserowej i dopiero po zakończeniu tego badania pojawił się ten błąd . Sprawdzałem przed chwilą i nadal na podglądzie wyświetla mi się badanie tech. ekspedycji chodż niczego nie badam . Quote
MrWhite Posted October 25, 2014 Report Posted October 25, 2014 zgłoś sie do deusa może trafisz jak będzie miał czas i odpisze, a najlepiej napisz maila zgodnie z regulaminem bo inaczej będziesz czekał miesiącami Quote
deusx Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Poprawka była wgrana, jeżeli nadal występuje problem proszę o wiadomość Quote
Recommended Posts