Winiu Napisano 21 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Myślę że nadszedł juz odpowiedni czas żeby złączyć te 2 uni, co wy na to ?Deusx, pisałeś że najpierw otworzysz u8 później połączysz 6 z 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 21 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 jestem za tylko kwestia predkosci zostanie do omowienia bo z tego co pamietam uni7 ma inna predkosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertent Napisano 21 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Moja też jest za połączeniem, zawsze to nowe wyzwanie i moze być ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Myślę, że 2 miesiące od startu u8 trzeba poczekać przynajmniej. 1 sierpnia zostanie wysłana ankieta na oba uniwersa, a w niej zawarte również pytanie o ew. prędkość (którą gracz by wolał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Rownież jestem za połączeniem nowe wyzwania jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 polaczenie jak najbardziej szkoda ze zas bedzie trzeba czekac ze 3 miesiace az cos sie ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Jeżeli wynik będzie pozytywny w sierpniu (3 dni ankieta) to kolejne 10 dni maksymalnie na przygotowanie i konto będzie można przenieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 wszystko rozbije sie o prędkość, wątpię aby gracze u7 byli zainteresowani zwiększeniem jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Głos ma większość, to tylko parę statków szybciej / wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 zawsze mozna isc na kompromis mi tam bardziej odpowiada szybsze uni niz u7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 A które to statki latały wolniej na uni7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 (edytowane) MT Szybkość 5.000 (10.000)DT Szybkość 7.500LM Szybkość 12.500CM Szybkość 10.000KR Szybkość 15.000OW Szybkość 10.000kol Szybkość 2.500rec Szybkość 7.000SS Szybkość 100.000.000bombowiec Szybkość 4.000 (5.000)niszczyciel Szybkość 5.000GS Szybkość 350panc Szybkość 10.000FS Szybkość 7UT Szybkość 10.000aurora Szybkość 3.000szperacz Szybkość 20.000 fajnie gdyby była możliwość cofnięcia badań za astaty - ze zwrotem astat, przynajmniej częściowym jeśli ktoś by się zdecydował i może dodatkowa zmiana pozycji +- kilka układów ale nie przekraczając pełnej 10 Edytowane 22 Czerwca 2014 przez MrWhite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Na pewno nie będzie możliwości cofnięcia sobie wcześniej zakupionych badań, bo nie ma ku temu żadnej logicznej przesłanki.Zmiana pozycji planety jest podyktowana wolną pozycją naszej planety do pozycji z innego uniwersum. I jeżeli układ dalej będzie wolne to tam nas przeniesie, jeżeli 100 układów będzie zajętych całkowicie to przeniesie nas o 100 układów - po prostu najbliżej, jak to możliwe. A czy w górę czy w dól - losowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 25 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Też jestem za połączeniem, może by nie czekać z tą ankietą, zróbmy ją teraz, bo widać większość jest za Im szybciej tym lepiej, zacznie się coś dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 25 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 predkosc flot nie jest wielka wiec to nie problem a jak azazel pisze po co czekac jak wiekszosc chce polaczenia to mozna dac ankiete juz teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Też jestem za połączeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiekk Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Również jestem za.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASS Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Na połączonych universach jest mniej graczy niż na uni 6.Więc myślę że to nie ma sensu, flot nie ma, i nie będzie. Ochrona słabych graczy nic nie pomaga - przybyło flot??Może lepiej było by połaczyć 2/3 z 4/5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Może lepiej było by połaczyć 2/3 z 4/5. Z tego co wiem to te uniwersa są już połączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASS Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Chodziło mi oto, żeby te 4 universa złączyć, czytanie ze zrozumieniem to w podstawówce chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN10CITY Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Rownież jestem za połączeniem nowe wyzwania jak najszybciej. [wymoderowano] Jestem za. Edytowane 26 Czerwca 2014 przez deusx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Czy łaczenie uni bedzie bezpieczne ? Czy trzeba spisac swoj inwentarz? Gdzie i kiedy bedzie ta ankieta? MOCZAR dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mord Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Moim zdaniem warto łączyć universa żeby jakoś ożywić ten wirtualny świat, jednak uważam również że gracze z u7 powinni dostać jakąś symboliczną rekompensatę np. w astatach. Nie ma co ukrywać że łączenie dwuletniego universum z rocznym daje kolosalną różnicę temu starszemu. Rok gry na wysokich poziomach kopalń daje różnicę nie do nadrobienia, pomijając już graczy którzy np. tak jak ja zaczęli pół roku temu. Przy łączeniu trzyletniego z dwuletnim ta różnica nie jest już tak ogromna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linq Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 [wymoderowano] Moim zdaniem warto łączyć universa żeby jakoś ożywić ten wirtualny świat, jednak uważam również że gracze z u7 powinni dostać jakąś symboliczną rekompensatę np. w astatach. Nie ma co ukrywać że łączenie dwuletniego universum z rocznym daje kolosalną różnicę temu starszemu. Rok gry na wysokich poziomach kopalń daje różnicę nie do nadrobienia, pomijając już graczy którzy np. tak jak ja zaczęli pół roku temu. Przy łączeniu trzyletniego z dwuletnim ta różnica nie jest już tak ogromna.Rekompensatę ? i co jeszcze ? fajke moze zrobić ?? no to po co łączyć takim uniwersum jak ono odbiega od uni 6 :/ prędkość ma zostać na uni 6. Jestem przeciw łączeniu uni 6 i 7. Wolałbym juz przejśc na uni 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ja bym poszedł krok dalej i pozbył obu dwóch uniwersów. Czyli zamykamy uni6 i uni7 a gracze mogą przenieść konta na uni3, albo na uni5, zależnie gdzie chcą (czyli tam gdzie nie mają obecnie konta).Dzięki temu wzrośnie ilość aktywnych kont/graczy, bo kontynuując obecną politykę łączenia universów tylko zmniejszamy ilość graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi