Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ciągle wszyscy chcą więcej i więcej zadań i trzeba było wymyślać coś tego typu.

Jeśli masz zamiar zrobić wszystkie zadania to te magazyny pozwolą zmieścić dzienne wydobycie z ostatniego zadania, wiec takie bezużyteczne nie są.

Posted

Ciągle wszyscy chcą więcej i więcej zadań i trzeba było wymyślać coś tego typu.

Jeśli masz zamiar zrobić wszystkie zadania to te magazyny pozwolą zmieścić dzienne wydobycie z ostatniego zadania, wiec takie bezużyteczne nie są.

jeśli mam zamiar zrobić ostatnie zadanie, to wtedy mogę się zastanawiać gdzie to pomieszcze , a nie robić zadanie z magazynami, gdzie do końca zostało jeszcze ich 10-15 :D poza tym to trochę głupio wygląda wydać 250kk metalu na jeden magazyn, gdzie w tym czasie rozbudowa kopalni metalu na kolejny poziom to ~ 80kk metalu 20kk kryształu :D 

Posted

Jakies 30 osob juz to zrobilo wiec niema co narzekac tylko sie spiac i budowac, lepiej zeby sie zajeli wlaczeniem reszty bo z tymi magazynami i tak niz nie zmieni i tak

Guest dzida
Posted

Moim skromnym zdaniem mozna by pominac zadanie nr 31 z magazynami.Po cholere komu tyle magazymów -_- zeby jeszcze toi zadanie sie opłacało a tu wiecej sury sie wkłada niz dostaje

Akurat to zadanie to powinno pozostac do końca dni tej gry. Jest super, ktoś dobrze trafił z pomysłem. Dzięki temu zadaniu mamy dobre farmy. Zamiast je usuwac sugerował bym przesunąc je o kilka szczebelek wyżej w drabince zadań

• 2 weeks later...
Posted

Dokładnie, niektóre zadania mają podłoże ekonomiczne dla innych graczy. Można je przesunąć dwa, trzy stopnie w dół ale nie sądzę, żeby coś to zmieniło.

Posted (edited)

A to poziom magazynów odzwierciedla rzeczywistą pojemność farmy?

bo widziałem farmy, które mają poziom magazynów 28/26/26 a surówki na planetach było odpowiednio:

3 bln/500 mld/500 mld

zeby nie byc goloslownym, skan z farmy:

Metal 3.438.587.128.870  

Kryształ 303.014.019.528

Deuter 565.643.794.907   

Magazyn metalu 28

Magazyn kryształu 26  

Zbiornik deuteru 26

No chyba, ze tam ogolnie bylo wiecej surowki niz pojemnosc magazynow i po prostu ktos przestal grac.

Edited by byczydzien